Με αυτόν τον τρόπο οι παλιές σου σχέσεις επηρεάζουν τις τωρινές!

Με αυτόν τον τρόπο οι παλιές σου σχέσεις επηρεάζουν τις τωρινές!

Πώς το παρελθόν σου επηρεάζει το παρόν;

Αν ανήκεις κι εσύ σε εκείνους/ες που έχουν διαπιστώσει ότι ζουν τα ίδια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στις αισθηματικές σχέσεις του, να ξέρεις ότι αυτό οφείλεται σε παλαιά καρμικά σου χρέη. Δηλαδή σε δικές σου αντιδράσεις και συμπεριφορές που τείνουν να επαναλαμβάνονται, είτε σε… προηγούμενες ζωές είτε και στην τωρινή!

Όταν λοιπόν επαναλαμβάνονται κάποιες καταστάσεις, μπορεί αρχικά να νιώθεις ψυχικά ήρεμος/η, επειδή βιώνεις μια εμπειρία που σου είναι οικεία και η ψυχή σου έχει επιλέξει να αναπτυχθεί από αυτές τις εμπειρίες. Όμως, ακριβώς επειδή υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο θέμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρεις και να νιώθεις ασφυκτικά σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Όσο πιο βαθιά κατανοείς τον εαυτό σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που προκύπτουν.

Μόλις διαπιστώσεις ότι αντιμετωπίζεις τα ίδια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στις σχέσεις σου, θα πρέπει αμέσως να εξετάσεις τις τρέχουσες καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής οι οποίες ζητούν να επιλυθούν.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς, να κοιτάξεις προσεκτικά την φωτογραφία και να διαλέξεις την καρδιά που σου αρέσει περισσότερο. Στη συνέχεια, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω το σημαντικό μήνυμα που κρύβεται πίσω από την επιλογή σου.

1η καρδιά: Εμπιστοσύνη στους άλλους

Αν διάλεξες την πρώτη καρδιά, σε προηγούμενες αισθηματικές εμπειρίες, σου είπαν ψέματα και ίσως σε εκμεταλλεύτηκαν σε σημείο που να ζεις στη φτώχεια, ενώ πριν ήσουν πλούσιος/α και επιτυχημένος/η.

Οι άνθρωποι γύρω σου εκμεταλλεύτηκαν την καλή σου φύση και ουσιαστικά στο τέλος έμεινες με το… τίποτα. Στη φάση που είσαι τώρα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς και να πιστέψεις ότι τα άτομα που σε προσεγγίζουν είναι ειλικρινή.

Το παρελθόν σε έκανε καχύποπτο/η σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων, κι έμεινες να αναρωτιέσαι ποια είναι τα πραγματικά τα κίνητρα του καθενός. Αν και είναι σοφό να μην πιστεύεις όλα όσα ακούς,

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network