Πες μας τι καφέ πίνεις, να σου πούμε πώς είσαι σαν χαρακτήρας

Πες μας τι καφέ πίνεις, να σου πούμε πώς είσαι σαν χαρακτήρας

Τι δείχνει ο αγαπημένος σου καφές για σένα;

Οι ειδικοί στη μελέτη της συμπεριφοράς και οι ψυχολόγοι έχουν πραγματοποιήσει αρκετές έρευνες για να διερευνήσουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ανθρώπων, όπως το πώς θα αντιδρούσε κάποιος σε συνθήκες στρες και πίεσης ή το ότι θέλει να ελέγχει τα πάντα κλπ. Οι επιστήμονες έχουν αποκαλύψει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία της προσωπικότητας, όπως τα επίπεδα υπομονής, ευαισθησία, εσωστρέφεια, εξωστρέφεια, με βάση την επιλογή του καφέ. Ας δούμε λοιπόν τι αποκαλύπτει για σένα ο αγαπημένος σου καφές.

Καφές φίλτρου ή ελληνικός

Εάν προτιμάς καφέ φίλτρου ή ελληνικό, αυτό δείχνει ότι είσαι άτομο της παλιάς σχολής, καθαρό, υπομονετικό και αποτελεσματικό. Προσέχεις ώστε να έχεις καλή φυσική κατάσταση, είσαι ενεργητικός, αποφασιστικός, αυτάρκης και δυναμικός. Θέλεις τα πράγματα ξεκάθαρα και απλά, τα λες όπως είναι και προτιμάς να μένεις μακριά από λογομαχίες και συγκρούσεις. Το μότο σου είναι «είσαι αυτό που είσαι και σε όποιον αρέσεις». Επιθυμείς να ελέγχεις τις καταστάσεις και δεν μπορείς να πειστείς εύκολα να κάνεις κάτι, αν δεν θέλεις. Γενικά είσαι ήσυχος άνθρωπος, με κυκλοθυμικές όμως τάσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα.

Οι λάτρεις του συγκεκριμένου καφέ είναι ανθεκτικοί στις αλλαγές, αλλά αισθάνονται άνετα με τη ρουτίνα που φτιάχνουν οι ίδιοι και συνήθως αδιαφορούν για τις νέες τάσεις ή μονοπάτια που χαράσσουν άλλοι. Δεν κολλάνε οπουδήποτε για πολύ, έχουν πάντα ένα σχέδιο και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr