Μάθε με ποιον τρόπο θα σε εκμεταλλευτεί το κάθε ζώδιο!

Μάθε με ποιον τρόπο θα σε εκμεταλλευτεί το κάθε ζώδιο!

Μήπως κι εσύ έχεις εκμεταλλευτεί ανθρώπους και καταστάσεις;

Στους περισσότερους από εμάς έχει συμβεί να νιώσουμε ότι ένας δικός μας άνθρωπος, συγγενής, φίλος ή σύντροφος μας χρησιμοποίησε ή με κάποιο τρόπο μας εκμεταλλεύτηκε.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να λειτουργήσουν ωφελιμιστικά, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Όλοι κάποια στιγμή έχουν μπει στον πειρασμό να λειτουργήσουν προς όφελός τους και πιθανόν σε βάρος κάποιου άλλου. Είναι ένας... πειρασμός που μπορεί να παρουσιάζεται συχνά μπροστά μας και η ικανοποίησή του έχει να κάνει καθαρά με τον βαθμό και την ποιότητα της ηθικής που διαθέτει ο καθένας μας.

Αφού λοιπόν, η τάση να χρησιμοποιούμε τους άλλους υπάρχει εν δυνάμει στον καθένα, ας δούμε παρακάτω με ποιον τρόπο το κάθε ζώδιο μπορεί να εκμεταλλευτεί τις… περιστάσεις, ώστε να επωφεληθεί ή να… ανεβάσει το «εγώ» του.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός σε "εκμεταλλεύεται", δεν το κάνει πάντα επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Μερικές φορές, θέλει μόνο να φανεί καλύτερος στα μάτια των άλλων και απλώς τυχαίνει να είσαι το πλησιέστερο υπόβαθρο που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να «ανεβεί» σε μια κατάσταση «σούπερ σταρ». Αν πάντως νιώθεις ότι σε χρησιμοποιεί συχνά, σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός.

Είτε σε προκαλέσει σε κάτι που είναι «χαζό», όπως ένας διαγωνισμός φαγητού είτε ποιος θα ανέβει πρώτος 40 σκαλοπάτια –και μάλιστα φωνάζει τους φίλους του για να παρακολουθήσουν την κόντρα σας– σε κάθε περίπτωση αυτό που επιδιώκει είναι ένας τρόπος να γίνει ήρωας. Ο Κριός θέλει να δείξει ότι είναι ο number one που πάντα κερδίζει, κάτι που πιστεύει ότι τον κάνει στα μάτια σου πιο ελκυστικό και εντυπωσιακό.

Σε κάθε περίπτωση, ο ανταγωνισμός του απέναντί σου, δεν έχει συνήθως κακές προθέσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που όσο σκληρά κι αν σε προκαλέσει, όταν του περάσει η ένταση, θα είναι πάλι μέλι-γάλα μαζί σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr