Οι περιπέτειες του Άρη στους Διδύμους

Οι περιπέτειες του Άρη στους Διδύμους

Με το καλημέρα αρχίζουν τα μπουρίνια κι οι πλημμύρες

Ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά κάτι παραπάνω από επτά μήνες -μέχρι δηλαδή τις 25 Μαρτίου του 2023- θα παραμείνει ο Άρης στους Διδύμους κι αν ανήκεις στο ζώδιο ή κατοικοεδρεύεις απέναντι στον Τοξότη κι έχεις πρόβλημα με αυτό να κάνεις τα παράπονα σου στη γραμματεία των ανάδρομων.
Από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. ο Άρης θα βάλει την όπισθεν και να παρακαλάς να μη σου τύχουν τίποτα αναπνευστικά αφού θα φας όλο το χειμώνα με τα γκουχου-γκούχου αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό. Στο παρόν άρθρο θα σου γράψω για τις περιπέτειες του Άρη στην φάση Α΄ την ορθόδρομη

Με το καλημέρα αρχίζουν τα μπουρίνια κι οι πλημμύρες κι αν είσαι σε διακοπές να το προσέξεις αυτό. Άσε τα θαλάσσια σπορ και τα ποτάμια στην ησυχία τους και μη μπαίνεις στο νερό φαγωμένος/η ή ακόμα χειρότερα πιωμένος/η. Από ίντριγκες και νοθείες δε, άλλο τίποτα. Νοθεία στα ποτά, νοθεία στα καύσιμα, στον έρωτα και τα οικονομικά σου, νοθεία παντού, αφού έτσι… θέλει το «κρυφό» συναπάντημα του τροπικού Άρη με τον αστρικό Ποσειδώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr