AstroΤσαούσα 05/10 - 11/10: Όλα παίρνουν το δρόμο τους

AstroΤσαούσα 05/10 - 11/10: Όλα παίρνουν το δρόμο τους

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Σε χαμηλούς και ήπιους τόνους θα κινηθούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που μας έρχεται. Όψεις και λοιπά αστρολογικά γεγονότα πραγματοποιούνται, όμως δεν είναι δύσκολα ή απαιτητικά. Στις 6 του μήνα, ο Ερμής από την Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα και φέρνει στο φως κρυφές πληροφορίες, μυστικά και αποκαλύψεις που βοηθούν να πάρουμε σωστές αποφάσεις, αφού πλέον δεν λείπει κανένα κομμάτι του πάζλ. Στις 9, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Κριού – Ζυγού και κυρίως οι Παρορμητικοί (Κριοί- Καρκίνοι-Ζυγοί- Αιγόκεροι) θα έχουν γεγονότα και εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Στις 11 ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και οι κινήσεις ή οι αποφάσεις μας χαρακτηρίζονται από ωριμότητα και σύνεση! Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει και πάλι στο Ζυγό από όπου είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, έτσι τα Παρορμητικά ζώδια θα δουν επιτέλους τις υποθέσεις τους να προχωρούν, αυτή τη φορά χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr