Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 30/11 έως και 06/12;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 30/11 έως και 06/12;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 30/11 έως και 06/12!

αστρικός Ήλιος που δίνει το στίγμα της ημέρας κάνει μια αντίθεση με τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο στις 2/12, φέρνοντας αλλαγές στη ροή, εκπλήξεις κι ανατροπές.

Στη συνέχεια το τετράγωνο που σχηματίζει με τον τροπικό Κρόνο στον Υδροχόο στις 5/12 σηματοδοτεί εμπόδια και στερήσεις, με την ατυχία να «κτυπά», όποιον/α ποντάρει στην τύχη του και μόνον.

-O αστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 26η μοίρα του Σκορπιού μέχρι την 6η του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 17 έως τις 27/11. Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 16 έως τις 26/5, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 14 έως τις 24/2, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν είσαι γεννημένος/η από τις 17 έως τις 27/8, η κινητικότητα αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network