Ετήσιες προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας 2023: Η Χρονιά του Λαγού

Ετήσιες προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας 2023: Η Χρονιά του Λαγού

Το 2023, σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, θα είναι η χρόνια του Λαγού (Γάτας) του Νερού

Στις 21/1, μαζί με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά η καινούργια χρονιά στην Κινέζικη Αστρολογία, που για το 2023 είναι το Έτος του Λαγού (Γάτας) του Νερού.

Όσοι είστε γεννημένοι το 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, ανήκετε το συγκεκριμένο ζώδιο του Κινέζικου ωροσκοπίου!

Ας πάμε να δούμε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης για όλα τα ζώδια!

Ποντικός

Αυτή η χρονιά θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Θα βρεις τρόπο ώστε τα πράγματα να λειτουργήσουν υπέρ σου στην καριέρα και τα ερωτικά σου. Αυτή θα είναι μια μεταβατική χρονιά κατά την οποία θα κάνεις πολλές θετικές αλλαγές. Ωστόσο, πρέπει να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αφιερώσεις χρόνο σε ό,τι έχει σημασία και σε κάνει ευτυχισμένο/η. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, ενώ οι διαφωνίες και οι καβγάδες θα ελαττωθούν καθώς θα βρείτε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας. Εάν είσαι ελεύθερος/, μην ανησυχείς, γιατί όσο προχωρά η χρονιά, η πιθανότητα να βρεις το άλλο σου μισό θα αυξηθεί επίσης. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείς να προχωρήσεις σε ερωτική σχέση. Να είσαι υπομονετικός/η και να προσπαθήσεις να γνωρίσεις περισσότερο το άλλο άτομο.

Είναι επίσης μια καλή χρονιά για να αλλάξεις επαγγελματικό μονοπάτι, αν το σκέφτεσαι εδώ και πολύ καιρό. Εξερεύνησε καινούργιους δρόμους και μην περιορίζεσαι. Από την άλλη, αν πάρεις ένα ρίσκο, θα έχεις κέρδος. Οικονομική αφθονία θα υπάρχει, ωστόσο, πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά τα χρήματά σου και να φροντίσεις να εξοικονομήσεις ένα καλό ποσό για το μέλλον. Απόφυγε κερδοσκοπικές ενέργειες και επενδύσεις που δεν είναι βέβαιες, που θα μπορούσαν να σε επαναφέρουν στο μηδέν. Επίσης, μην σταματάς να δουλεύεις να εργάζεσαι, καθώς περισσότερη σκληρή δουλειά θα φέρει και περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr