Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 08/02 έως και 14/02;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 08/02 έως και 14/02;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 08/02 έως και 14/02!

αστρικός Ήλιος που δίνει το στίγμα της ημέρας, συναντά τον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 11/2, σηματοδοτώντας «νυχτοπερπατήματα» αλλά και κάτι το καθοριστικό σε σχέση με μια φιλία-παρέα σου..

-O αστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 2η μέχρι την 11η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 24 έως τις 2/1

Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 22/6 έως τις 1/7, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 21 έως τις 30/3, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 24/9 έως τις 2/10, η κινητικότητα αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr