AstroΤσαούσα 08/02 - 14/02: Όλα υπό έλεγχο

AstroΤσαούσα 08/02 - 14/02: Όλα υπό έλεγχο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς και του Ουρανoύ στον Ταύρο θα ξεκινήσουν οι όψεις της εβδομάδας, στις 8 του μήνα. Καθόλου κακή αρχή, αφού ποιος λέει όχι σε μία ευχάριστη έκπληξη ή μια ξαφνική ευκαιρία; H ατμόσφαιρα βαραίνει στις 10 του μήνα με τη σύνοδο Ερμή –Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ειδικά οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι θα επιδοθούν σε παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου, όμως με την εμμονή που θα έχουν είναι άγνωστο, αν εντέλει θα μείνουν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Ωστόσο, αναμένονται να βγουν στη φόρα και πολλά μυστικά, που κατά περίπτωση μπορεί να γίνουν άσοι στο μανίκι. Στις 11 του μήνα ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και πάραεκατσε λόγω της αναδρομής τους, περνώντας στον Υδροχόο και πλέον αρχίζουν να παίρνουν σειρά τα Σταθερά ζώδια στις εξελίξεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr