Τα τρία πιο «νευρασθενικά» ζώδια

Τα τρία πιο «νευρασθενικά» ζώδια

Έχουν νευρική και ανήσυχη φύση, το καθένα για τους λόγους του

Ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα; Δεν μπορείς να κατεβάσεις ρολά και να απολαύσεις μια στιγμή ηρεμίας; Δεν ησυχάζεις ποτέ και είσαι μόνιμα στην τσίτα; Εάν απάντησες «ναι» στα παραπάνω, τότε ανήκεις στα άτομα που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε νευρασθενικά.

Συνήθως, όταν μιλάμε για «νευρασθενικά» ζώδια, το μυαλό του καθενός πηγαίνει πρώτα στους Διδύμους και είναι φυσικό, λόγω της αεικίνητης φύσης τους. Μόνο που οι Δίδυμοι, ακριβώς επειδή η πολυπραγμοσύνη είναι έμφυτο χαρακτηριστικό τους, μπορούν και ανταπεξέρχονται με σχετική άνεση στις καταστάσεις που τους προκαλούν νευρικότητα. Για την ακρίβεια, αν τους απασχολεί μόνο ένα πράγμα, θα φροντίσουν οι ίδιοι να αποκτήσουν κι άλλες έννοιες. Για να μην βαριούνται δηλαδή!

Ας αφήσουμε όμως τους Διδύμους για να δούμε ποια είναι τα ζώδια που έχουν νευρική και ανήσυχη φύση, το καθένα για άλλους λόγους βέβαια.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάθε Ιχθύς μισεί την ιδέα να παραμένει στάσιμος ή αδρανής. Η εργασία είναι η προσευχή του και επιδιώκει να είναι διαρκώς απασχολημένος με κάτι. Εάν και όταν είναι ελεύθερος, χωρίς συγκεκριμένα καθήκοντα, ταράζεται πολύ. Επίσης, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει να πάνε, γίνεται εξαιρετικά νευρικός και ανήσυχος. Θα προσπαθήσει σκληρά να τα διαχειριστεί όλα, όμως αν τίποτα δεν λειτουργήσει, ο Ιχθύς θα υποφέρει από ψυχική κατάρρευση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network