Αυτό το στοιχείο του ζωδίου σου κανείς δεν το αντέχει

Αυτό το στοιχείο του ζωδίου σου κανείς δεν το αντέχει

Πραγματικά, δεν παλεύεται... 

Ήρθε η στιγμή να μάθεις ποιο στοιχείο του ζωδίου σου θεωρούν οι άλλοι ανυπόφορο και πραγματικά, ορισμένες φορές, δεν την παλεύουν μαζί σου. Και μη βιαστείς να το αρνηθείς ή να μας βρίσεις γιατί ξέρουμε ότι χει κάποια δόση αλήθειας.

ΚΡΙΟΣ

Ακολουθείς την παρόρμηση, κινείσαι βιαστικά και θέλεις τα πράγματα να γίνουν «τώρα». Ένα πράγμα ξεχνάς: Δεν είσαι μόνος/η σου. Όλοι γύρω σου δεν το 'χουν τάμα να ακολουθούν τη δική σου παρόρμηση. Και βάρδα μην αποτύχεις σ' ότι κάνεις γιατί ο θυμός σου θα πέσει πάνω σ' αυτόν που από την ΑΡΧΗ δε σου τα είπε σωστά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτά τα δύο πορτάκια δεξιά κι αριστερά στο πρόσωπό σου, λέγονται παρωπίδες και η χρησιμότητά τους είναι να βοηθούν εσένα να μην... παρεκκλίνεις της πορείας σου, αλλά και να προκαλούν εγκεφαλικά στους άλλους για το πόσο... Βούδας μπορείς να είσαι. Εσύ το ονομάζεις σταθερότητα, οι άλλοι πείσμα. Σκέφτηκες ποτέ ότι η μονολιθική συμπεριφορά σου μπορεί να έχει πρακτικά πλεονεκτήματα για σένα, αλλά να είναι ανυπόφορη για τον περίγυρο; Η ανάγκη σου για υλική ασφάλεια φταίει. Μόνο που καταντάει μονομέρεια. Άσε που δεν είναι σίγουρο ότι η στάση σου αποδίδει πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr