AstroBeauty Απριλίου 2023: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

AstroBeauty Απριλίου 2023: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Αν θέλεις να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, λάβε υπόψη σου τις ημερομηνίες που σου προτείνουμε

Δεν σου βγήκε το χρώμα των μαλλιών όπως ήθελες; Μήπως η κομμώτρια ή ο κομμωτής σου πήρε τα μαλλιά περισσότερο από αυτό που είχατε συνεννοηθει ή το καινούργιο σου κούρεμα δε σου πάει καθόλου και μετάνιωσες; Σου χάλασε το ημιμόνιμο; Η αποτρίχωση με laser δεν πήγε καλά ή το beauty spa, εκτός του ότι σε ξεπεντάριασε, δε σου πρόσφερε κάτι σημαντικό; Για όλα τα παραπάνω και για ακόμα περισσότερα, υπάρχει εξήγηση! Μάλλον πήγες κόντρα στους πλανήτες και τα ζώδια που δε σε ευνοούσαν εκείνες τις μέρες.

Μη γελάς! Το ήξερες, πχ, ότι οι γυναίκες, χρόνια πριν, κούρευαν, έβαφαν τα μαλλιά τους ή έκαναν θεραπείες ομορφιάς με βάση τη Σελήνη. Οι κινήσεις και οι όψεις των πλανητών, αλλά και οι διελεύσεις της Σελήνης είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για να κλείσεις τα ραντεβού σου στο κομμωτήριο, να φτιάξεις τα νύχια σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να κάνεις τα ψώνια σου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις επιλογές σου και τα αποτελέσματα. Θυμήσου ότι η Σελήνη παραμένει σε κάθε ζώδιο 2,5 ημέρες, ενώ οι όψεις έχουν επιρροή περίπου +/- 2 μέρες από την ημερομηνία που ολοκληρώνονται με ακρίβεια!

Δες παρακάτω ποιες ημερομηνίες, μέσα στον Απρίλιο, είναι ιδανικές για όλα τα παραπάνω και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!

2-4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Κανόνισε οπωσδήποτε να φτιάξεις τα νύχια σου! Ένα απλό μανικιούρ ή πεντικιούρ, αλλά και εργασίες πιο απαιτητικές, όπως το να βάλεις τεχνητά νύχια θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι άψογα ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Επίσης, καθαρισμός προσώπου και θεραπείες ομορφιάς ή μια μίνι αποτοξίνωση προτείνονται ανεπιφύλακτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr