Είναι Κριός; Τα tips για να σε ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο

Είναι Κριός; Τα tips για να σε ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο

Τα μυστικά για να μη σβήσει η φλόγα στη σχέση σας.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ένας άντρας Κριός σε γοητεύει παράφορα. Έχει δυναμικό χαρακτήρα, χιούμορ, είναι πάντα δραστήριος και φυσικά είναι sexy. Του αρέσει να ζει τη ζωή του έντονα, δεν μένει ποτέ στάσιμος και είναι πολύ πιθανό να τον βρεις σε κάποιο πάρκο να κάνει τη γυμναστική του ή στο γραφείο να οργανώνει μια τρελή επιχειρηματική ιδέα.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζεις- και σίγουρα το έχεις διαπιστώσει ήδη και μόνη σου- είναι πως ένας άντρας Κριός βαριέται εύκολα για αυτό και πρέπει να τον αιφνιδιάζεις διαρκώς με έξυπνους τρόπους.

Εκείνο επίσης που γοητεύει έναν Κριό είναι η ειλικρινά και αυτό διότι είναι ο ίδιος ειλικρινής, ακόμη κι αν τα λόγια του μπορεί να σε πληγώσουν. Δεν θα σου κρύψει ποτέ την αλήθεια, άλλωστε είναι κακός στα ψέματα.

Αν και δυναμικός, πολλές φορές αμφιβάλει για τις ικανότητές του και στρέφεται στην αγκαλιά των δικών του για να βρει επιβεβαίωση και ασφάλεια. Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός εκείνο που σίγουρα πρέπει να κάνεις για να τον κρατήσεις είναι να πιστεύεις σε εκείνον και τα επερχόμενα σχέδιά του. Λατρεύει να παίρνει την επιβεβαίωση από τη σύντροφό του, άλλωστε αυτό είναι κάτι που τον κάνει να νιώθει δυνατός και σίγουρος. Σύμφωνα με τα παραπάνω μπορείς να μαντέψεις πώς θα κάνεις τον άντρα Κριό να σε ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο, ωστόσο υπάρχουν κάποια tips που σίγουρα θα πιάσουν τόπο!

Ένας Κριός είναι ανεξάρτητος για αυτό δεν πρέπει να τον κυνηγάς με ένα ρόλο στο χέρι. Αυτή είναι μια συμπεριφορά που θα έχει σίγουρα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.