10 αγαπημένοι μας celebrities που ανήκουν στο ζώδιο του Δίδυμου

10 αγαπημένοι μας celebrities που ανήκουν στο ζώδιο του Δίδυμου

Βρήκαμε όλους τους stars που ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους.

Βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν τον επίσημο ερχομό του καλοκαιριού και σε απόλυτη #GeminiSeason. Όλοι όσοι είναι γεννημένοι από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου, ανήκουν στα ζώδια του Αέρα και συγκεκριμένα στον Δίδυμο. Σύμφωνα πάντα με τους αστρολόγους, τα άτομα αυτά διαθέτουν έντονη κοινωνικότητα, πνευματικότητα, επικοινωνιακή ικανότητα και ενέργεια για ζωή.

Έξυπνοι, συλλέκτες γνώσεων και εμπειριών, θέλουν να ξέρουν όλους τους κανόνες, ωστόσο να μην τους ακολουθούν πάντα. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και κοινωνικός, απεχθάνεται τη μοναξιά και επιδιώκει να περιβάλλεται από κόσμο. Διαθέτει αρκετά ελαττώματα όπως: κυκλοθυμία, κυνισμός, διπροσωπία, αναξιοπιστία, ασυνέπεια, ανευθυνότητα, ματαιοδοξία και τάση για ψέμα.

Είναι εκείνοι που αγαπούν το φλέρτ όπως κανένα άλλο ζώδιο και αν δεσμευτούν εύκολα θα απιστήσουν. Την ίδια ώρα είναι αυτοί που θα πιάσουν κουβέντα, θα γνωρίσουν κόσμο και θα κάνουν φιλίες, είτε από κοντά , είτε και μέσω διαδικτύου. Αυτό που αγνοούσαμε όλες όμως μέχρι και σήμερα είναι πως αρκετοί από τους αγαπημένους μας stars, ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου. Από τον Kanye West μέχρι τη Heidi Klum και τον Wentworth Miller, στη gallery που ακολουθεί θα τους ανακαλύψεις όλους.

Δες επίσης: Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού διαπρέπουν στο κρεβάτι, αλλά είναι ακατάλληλοι για σύντροφοι

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com