Ρομαντικό δείπνο για δύο: Ο Gerard Butler δίνει καυτά φιλιά με…

Ρομαντικό δείπνο για δύο: Ο Gerard Butler δίνει καυτά φιλιά με…

Για πόσο θα κρατήσει άραγε και αυτό το φλερτ;

Μπορεί εμείς να γνωρίζουμε πως ο Gerard Butler είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής, ωστόσο αυτός από τη μεριά του, δεν χάνει ευκαιρία να μας το επιβεβαιώνει συχνά πυκνά. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τον έπιασε σε ρομαντικό δείπνο με μελαχρινή καλλονή αγνώστου... ταυτότητας, την Κυριακή στο Μαλιμπού.

Οι δυο τους δείπνησαν σε σούσι μπαρ της περιοχής, ενώ κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, έδειχναν να περνούν υπέροχα μεταξύ τους και να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα, καθώς συνεχώς αγκαλιάζονταν και γελούσαν δημιουργώντας μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Φυσικά, δεν έχασαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικά καυτά φιλιά, αψηφώντας τα αδιάκριτα βλέμματα που υπήρχαν τριγύρω.

Το φλερτ φαίνεται πως είναι μια από τις αγαπημένε ασχολίες του 44χρονου ηθοποιού και δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα, όμως μάλλον... βαριέται εύκολα, αφού όπως φαίνεται αλλάζει τις παρτενέρ σαν... τα πουκάμισα. Λίγες μόλις μέρες πριν, και συγκεκριμένα την Τρίτη, εθεάθη σε νυχτερινό κλαμπ του Λονδίνου παρέα με μια ξανθιά παρουσία, ενώ στα μέσα Ιουλίου, βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του, όπου φαίνεται να ανταλλάσει φιλιά με άγνωστη ξανθιά κοπέλα, γιορτάζοντας με τον τρόπο αυτό τη νίκη της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Βέβαια, μπορεί ο ηθοποιός να έχει τη φήμη του Δον Ζουάν,όμως πρόσφατα αποκάλυψε πως πρωταγωνίστρια της ζωής του είναι μόνο μια, η Lolita, το χαριτωμένο pug που έχει υιοθετήσει.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο: 12χρονος κατήγγειλε την διάσημη μαμά του στην αστυνομία

Ποιον διάσημο έχει βάλει στόχο και φλερτάρει η Kendall Jenner;