Οι τετράποδοι celebrities του Hollywood

Οι τετράποδοι celebrities του Hollywood

Είναι πλούσια, κακομαθημένα και διάσημα, ακριβώς όπως και οι επώνυμοι (sic) γονείς τους.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, λένε, και οι celebrities του Hollywood, αν και δεν τους φαίνεται με την πρώτη ματιά, είναι κι αυτοί φυσιολογικοί άνθρωποι σαν όλους τους υπόλοιπους. Γι' αυτό κι έχουν ανάγκη από έναν τετράποδο φίλο. Η μόνη διαφορά αυτών των τετράποδων, όμως, είναι πως ζουν καλύτερα από αρκετά δίποδα πλάσματα σε αυτόν τον κόσμο, δίνοντας στη φράση «σκυλίσια ζωή» ένα εντελώς διαφορετικό νόημα.

Tinkerbell Hilton
Το πιο διάσημο και φωτογραφημένο Chihuahua του κόσμου, χρησιμεύει τις περισσότερες φορές σαν αξεσουάρ στην ιδιοκτήτριά του, Paris Hilton, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν περνά καλά. Η Tinkerbell ζει σε ένα σκυλόσπιτο αξίας $325.000, ενώ όταν θεάθηκε πρώτη φορά μέσα σε τσάντα σχεδιαστή στον ώμο της Paris, οι πωλήσεις του αντίστοιχου αξεσουάρ για κατοικίδια εκτινάχθηκαν στα ύψη.

Bit Bit Spears
Ίσως το πιο σνομπ σκυλί στον χώρο της showbiz. Το Chihuahua (γιατί, τι άλλο θα ήταν) της (ελαφρώς διαταραγμένης) πριγκίπισσας της ποπ, τρώει από το πιάτο της μαμάς της στα εστιατόρια και φορά κολάρα με διαμάντια στις εξόδους της. Μια συμμετοχή στα φωνητικά του νέου άλμπουμ της Spears δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Buster Cole
Άλλο ένα Chihuahua (με χονδρική τα παίρνουν;) στο επίκεντρο των φλας, ο Buster της Cheryl Cole έχει μια μικρή, αθώα, ιδιαιτερότητα. Του αρέσει να κλέβει τα στρινγκς της Cheryl και να τα θάβει στον κήπο. Εντάξει, σε άλλα σκυλιά αρέσει να κυνηγάνε την ουρά τους, μην το κάνουμε θέμα τώρα.

Jinxy Longoria Parker
Αυτό το μικρό Maltese συναγωνίζεται τις κουπ πολλών διάσημων κυριών του Hollywood, μιας και η μαμά του Eva Longoria το κρατά σε ένα καθεστώς περιποίησης αυστηρότερο και από το δικό της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως βραβεύτηκε ως το πιο καλλωπισμένο κατοικίδιο από το περιοδικό In Touch.

Ιndo Smith
O Will Smith είναι ένας από τους πιο πλούσιους και επιτυχημένους σταρ του Hollywood και αυτό βγαίνει και στα σκυλιά του. Πιο συγκεκριμένα, τα τέσσερα πανέμορφα Rottweiler του, μοιράζονται τις ανέσεις που απολαμβάνει και ο ίδιος ο Smith και η οικογένειά του. Για παράδειγμα, έχουν τους δικούς τους διαδρόμους για τρέξιμο, για τις φορές που ο Will είναι κουρασμένος για να τα πάει βόλτα. Ναι, φυσικά, γιατί όχι;

Flossie Barrymore
Και ένα τετράποδο που, επιτέλους, έχει μια φυσιολογική ζωή. Το ημίαιμο Labrador με Chow της Drew Barrymore δεν είναι κακομαθημένο αλλά μάλλον εξαιρετικά αγαπημένο από την ιδιοκτήτριά του μιας και, όταν το 2001 η βίλα της ηθοποιού είχε πιάσει φωτιά όσο αυτή κοιμόταν, η Flossie δεν σταμάτησε να της γαυγίζει μέχρι να ξυπνήσει, με αποτέλεσμα να της σώσει τη ζωή. Καλή η χλίδα και οι εκκεντρικότητες, αλλά κάτι τέτοιες ιστορίες είναι που κάνουν τα τετράποδα ξεχωριστά.