Chic to Chic

Chic to Chic

Μία ακόμα εβδομάδα, πέντε ακόμα καλοντυμένες stars

Είναι (επιτέλους) ξανά Παρασκευή και, όπως κάθε εβδομάδα, το Queen σας παρουσιάζει ξανά τις αγαπημένες του stars που ξεχώρισαν για τις μοναδικές, στυλάτες εμφανίσεις τους.

Η Blake Lively εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons του Λος Άντζελες για την συνέντευξη Τύπου της τελευταίας ταινίας της, Savages. Η ηθοποιός, που έγινε διάσημη από το σήριαλ Gossip Girl, επέλεξε να ξεκινήσει την περιοδεία της, με φόρεμα του label Opening Ceremony, με μπλε και ,μαύρα prints και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα του Nicholas Kirkwood.

Με εντυπωσιακή, βραδινή δημιουργία από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Valentino φωτογραφήθηκε η Keira Knightley στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της τελευταίας ταινίας της, Seeking A Friend For The End Of The World, στο Λος Άντζελες. Το φόρεμα, με τα απολύτως εντυπωσιακά κεντήματα, ανέδειξε την εύθραυστη σιλουέτα της ηθοποιού, και το αιθέριο προφίλ της- σε αυτό βοήθησε, βέβαια, και το -σχεδόν αόρατο- make up, αλλά και το grecian chic styling της.

Στην τελετή απονομής βραβείων NHL, στο Λας Βέγκας, βρέθηκε η Diane Kruger μαζί με τον σύντροφό της, Joshua Jackson, όπου μας χάρισε ένα πολύ ενδιαφέρον, διαφορετικό από τα συνηθισμένα look. Η όμορφη ηθοποιός φόρεσε μία δημιουργία της σχεδιάστριας Alexandra Rich, η οποία αποτελούνταν από μαύρο, μίνι φόρεμα- τοπ, φορεμένο με μακριά, διάφανη δαντελένια φούστα σε έντονο ροζ χρώμα. Για να κάνει το look να φαίνεται λιγότερο εμπνευσμένο από boudoir, και πιο προσγειωμένο στο σήμερα, η Kruger φόρεσε το outfit με chunky, σουέντ πλατφόρμες, μαύρο clutch και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Πιστή στο τρίπτυχο πανωφόρι σε ρόλο φορέματος- nude γόβες- εντυπωσιακό καπέλο παρέμεινε, για ακόμα μία επίσημη εμφάνισή της, η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, η οποία εμφανίστηκε, με άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, σε εκδήλωση του αρχαιότερου σώματος ιπποτών της χώρας. Η Middleton, τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι έχει βρει σαφώς το στυλ της και παραμένει πιστή σε αυτό. Στην συγκεκριμένη εμφάνιση, το coat dress της δούκισσας είναι του οίκου Alexander McQueen, ενώ το καπέλο της φέρει την υπογραφή της Jane Corbet.

Η Kristen Stewart, πιο relaxed από ποτέ, βρέθηκε στο Sydney της Αυστραλίας για την προώθηση του Snow White and the Huntsman. Με καταπληκτικό, masculine στυλ, με την υπογραφή του label Chaiken. Το κοστούμι, με το loose παντελόνι και το σακάκι της, συνδύασε με ένα ζευγάρι στυλάτα flat brogues και, ξαφνικά, η ηθοποιός που στις δημόσιες εμφανίσεις της πάντα μας φαίνεται λίγο σφιγμένη, έδειξε πιο πολύ ο εαυτός της από ποτέ!