H Megan Fox ντύνει την κοιλίτσα της με Mary Katrantzou

H Megan Fox ντύνει την κοιλίτσα της με Mary Katrantzou

Μήνα με το μήνα μεγαλώνει... με στυλ

Απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό καιρό η πανέμορφη εγκυμονούσα Megan Fox, πήρε τη φίλη στης και βγήκε για περπάτημα με καφεδάκι στο χέρι στο Los Angeles την Κυριακή 19 Αυγούστου.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της σπανίζουν τελευταία, αλλά μήνα με το μήνα που τη συλλαμβάνει ο φωτογραφικός φακός, βλέπουμε πως η κοιλίτσα της μεγαλώνει, εκείνη όμως παραμένει το ίδιο λεπτή και στιλάτη.

Η Megan έδειχνε να απολαμβάνει τη συζήτηση ενώ με γέλια και έντονες χειρονομίες διηγούταν ένα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό στη φίλη της η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο της. Το καφεδάκι της δεν το αποχωρίζεται και κάθε άλλο παρά φοβάται να φορέσει κάτι εφαρμοστό και να δείξει την κοιλίτσα της- κάτι που ανέδειξε με ένα πολύχρωμο φόρεμα Mary Katrantzou με χαρακτηριστικό print και suede πλατφόρμες Steve Madden.

Αυτή την περίοδο, η ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας "This Is 40", στην οποία πρωταγωνιστεί με τους Paul Rudd, Leslie Mann, Chris O'Dowd και Jason Segel η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 21η Δεκεμβρίου. Η ταινία είναι το sequel της ζωής του Pete και της Debbie από την προηγούμενή της ταινία ονόματι: "Knocked Up" (έγκυος). Καλύτερη εξέλιξη δεν θα μπορούσαν να βρουν ομολογουμένως!

Η Megan Fox, χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται σε μία chic κυρία του Hollywood και οι ενδυματολογικές της επιλογές το επιβεβαιώνουν. Μπορεί να ήταν λίγο βαρύ για βόλτα στην παραλιακή το σύνολο, εκείνη όμως ήταν υπέροχη.

Διαβάστε ακόμη:



Κλέψε το chic στυλ της Jessica Biel

Είδωλα της μόδας παραδίδουν μαθήματα στυλ σε 2 ρόδες!

Ιδού οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!