Οι χειρότερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Οι χειρότερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και στυλ  #ase_mas_kouklitsa_mou

Καμιά φορά ας πούμε πως και οι σταρ, ακόμη και οι καλοντυμένες δεν καταφέρνουν να «πετύχουν» το στυλ τους, και πετυχάινουν τα μάτια μας. Μερικές από αυτές, ιδιαιτέρως αγαπητές έχουν απλά κακές στιγμές, ενώ κάποιες άλλες έχουν αναγάγει την κακή συνήθεια των τραγικών εμφανίσεων σε πανάκριβο σπορ. Όπως μπορεί ο καθένας!

Η εβδομάδα που μας πέρασε φυσικά δεν γλίτωσε από τα βασανιστήρια του κόκκινου χαλιού και όχι μόνο. Τρανταχτή διαπίστωση για άλλη μια φορά είναι πως το χρήμα και η δόξα δεν συνοδεύονται απαραίτητα με chic-ness- με sick-ness πάντως σίγουρα.

Και ξεκινάμε το μοιρολόι:

Πρώτη στην πίστα- στη λίστα θέλαμε να πούμε η Κατερίνα Στικούδη. Η στολή της σέξι σουπερηρωίδας με αναφορές σε γάζες νοσοκομείου όχι μόνο κολακευτική δεν ήταν αλλά τη δυσκόλευε και στην κίνηση χάνιντας τη φόρμα της. Αυτό που πρέπει απαραιτήτως να προκαλείς στην πίστα δεν το έχουμε καταλάβει. Στην τελική δεν πληρώνουμε για να σας δούμε αλλά για να σας ακούσουμε. Αλλά το είπαμε και στην αρχή: Όπως μπορεί ο καθένας!

Η Amber Heard, σκούρινε τα μαλλιά της και παρά τις στιλάτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που μας έχει προσφέρει τον τελευταίο καιρό. Σε μία βόλτα για ψώνια απέδειξε πως χωρίς τη βοήθεια στιλίστα είναι μάλλον ανίκανη να διακρίνει τι πάει με τι και επιδίδεται σε... όχι και τόσο ταιριαστά mix&match.

Kαι η Gwen Stefani με τη σειρά της το παράκανε με το αθλητικό loose στιλάκι. Λίγο σκούρο, λίγο φορτωμένο, λίγο βαρύ και όχι κολακευτικό για την λεπτοκαμωμένη σιλουέτα της.

Η πρωταγωνίστρια του Sex And The City, Kristin Davis, ουδένα στοιχείο έχει που να θυμίζει τον εαυτό που αγαπήσαμε. Ξέρουμε πως στις καθημερινές στιγμές μας, η άνεση είναι το ζητούμενο όμως αυτό το look και προπάντων ο συνδυσμός της YSL τσάντας με αυτά τα ρούχα περισσότερο σε ιεροσυλία μας κάνει.

Nicki Minaj σε έχουμε βαρεθεί. Πόσο θα προκαλέσεις ακόμη- πόσο; Πόσο Gaga θα το παίξεις ακόμη; Δεν σου πάει και το κόκκινο σύνολό σου μοιάζει σαν εφιάλτης από την κόλαση.

H Rachel Bilson από την άλλη δεν μας έχει συνηθίσει σε άκυρες εμφανίσεις. Και ενώ στιλιστικά και συνδυαστικά το look της δεν είναι αταίριαστο, παρόλα αυτά δεν την κολακεύει. Το φαρδύ φόρεμα κάνει το σώμα της να μοιάζει με μπαλονάκι ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Η Kendra Wilkinson μας μπέρδεψε μιας και ο φακός την συνέλαβε αρκετά πιο μακριά από το σπίτι. Το πιτζαμέ τοπ, η βερμούδα γυμναστηρίου, η σαγιονάρα, το νεσεσέρ ανά χείρας και το wonderbra δεν συνδυάζονται. Τουλάχιστον δεν καταλαβαίνουμε που ήθελε να πάει... γυμναστήριο, για beaute, ψώνια, βόλτα; Άγνωστο!

Η Christina Aguilera από την δική της πλευρά θα μπορούσε να γίνει η εικόνα πάνω από το τραπέζι της Snooki του Jersey Shore για να τρομάζει το παιδί της να τρώει το φαγητό του. Θεά θα βλέπει τη μαμά του μετά από αυτό.

Η σεξοβόμβα του Hollywood Kelly Brook, προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια με δηλώσεις, να αποτινάξει τον τίτλο της bimbo και να μας πείσει για το chic style και το ταλέντο της. Με ροζ ασφυκτικό παγιετέ φόρεμα, δύσκολο.

Η Jennifer Garner είναι συμπαθέστατη αλλά από στυλ και καλαισθησία δεν θα λέγαμε ότι τα καταφέρνει. Η προσπάθεια για ένα vintage look κατέληξε σε μία απαρχαιωμένη εμφάνιση που ως συνήθως δεν κολάκευε τη σιλουέτα της.

Για το τέλος αφήσαμε την Khloe Kardashian που φόρεσε το ασπρόμαυρο trend με λάθος τρόπο επιτρέποντας στα blocks να κόψουν τη ζουμερή σιλουέτα της σε κομμάτια τονίζοντας τις αδύναμες περιοχές. Όσο για το κόψιμο των ρούχων, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της... μία λέξη μας φέρνουν στο μυαλό KITCH.

Διαβάστε ακόμη:

Είδωλα της μόδας παραδίδουν μαθήματα στυλ σε 2 ρόδες!

Δείτε τη νέα καμπάνια Michael Kors!

Flower headbands: Από την Lana Del Rey στα κεφάλια όλων των celebrities!