Alexa Chung: Τι της συμβαίνει με τους φοίνικες και τους ανανάδες;

Alexa Chung: Τι της συμβαίνει με τους φοίνικες και τους ανανάδες;

Το it- girl έχει εμμονή με τα tropical prints

Μπορεί η ίδια να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ βροχερού Λονδίνου και Νέας Υόρκης, όμως, όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις της, η Alexa Chung επιθυμεί να ζήσει σε ένα ηλιόλουστο, τροπικό μέρος.

Το παραπάνω συμπέρασμα βγαίνει άνετα από τις πρόσφατες εμφανίσεις της τις οποίες χαρακτηρίζουν τα τροπικά prints, κεντήματα και αξεσουάρ. Στη σειρά που η ίδια σχεδίασε για τα Μadewell συμπεριέλαβε και ένα φόρεμα με prints φοίνικα, ενώ έσπευσε να δηλώσει ότι, με το συγκεκριμένο φυτό έχει εμμονή. Δεν θα διαφωνήσουμε.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στο fashion week της Νέας Υόρκης η Chung φωτογραφήθηκε με πρωτότυπο μανικιούρ, με σχέδιο του φυτού, ενώ την έχουμε δει να κυκλοφορεί και με pendant με charm φοίνικα. Και εκεί που νομίζαμε ότι η εμμονή της με τις εικόνες τροπικών προορισμών είχε τελειώσει, η tv persona μας διέψευσε ανάγοντας τους ανανάδες στο επόμενο hot fashion item. Όταν δεν έπινε ποτά σερβιρισμένα μέσα σε αυτούς, φορούσε καρφίτσες- ανανάδες, με κάθε είδους φόρεμα ή τοπ φέρνοντας, έτσι, μία νότα καλοκαιριού στις μουντές fashion πρωτεύουσες.

Διαβάστε ακόμα:
Το βιβλίο της Alexa Chung
Η Alexa Chung λανσάρει το δικό της label!
Alexa Chung: Ένα ταξίδι στο μοναδικό στυλ του it- girl από τη Μ. Βρετανία