The blonde salad: Ή αλλιώς πώς μια Ιταλίδα blogger κατέκτησε τον κόσμο της μόδας

The blonde salad:  Ή αλλιώς πώς μια Ιταλίδα blogger κατέκτησε τον κόσμο της μόδας

Αντιγράψτε τα μοναδικά outfits της Chiara Ferragni

The blonde salad. Όσες ασχολούνται με fashion blogs σίγουρα έχουν αποθηκευμένο στους σελιδοδείκτες τους αυτό. Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2009, όπου η Chiara Ferragni, μια όμορφη Ιταλίδα φοιτήτρια, έκανε το πρώτο της post, κρατώντας μια Barbie. Από τότε, μέχρι και σήμερα δεν έχει περάσει μέρα που να μην ενημερώνει το site της, με όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.


Κάθε μέρα, μας δίνει τη δική της άποψη περί μόδας. Η Chiara, σίγουρα είναι πάρα πολύ τυχερή. Ξεκινώντας με σταθερά βήματα, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας. Οι σχεδιαστές την καλούν σε κάθε fashion show τους ανά τον κόσμο. Διάσημες αλυσίδες ρούχων την επιλέγουν για να διαφημίσει τα προιόντα τους. Έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο και φυσικά είπε να εκμεταλλευτεί τη φήμη της, σχεδιάζοντας τη δική της συλλογή παπουτσιών με το όνομά της. Επιπλέον, έχει ανέβει και στην πασαρέλα για την Alberta Ferretti (όχι άδικα, αφού είναι κουκλάρα). Μερικά brands με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι τα ακόλουθα: Guerlain, Dior, Furla, Woolrich, Grey Goose, Pennyblack, Tommy Hilfiger, Kenzo, Nikon, Mango, Polyvore, Louis Vuitton, Philipp Plein, Hogan, Benetton, Lancome, Mango και Yamamay.


Το στιλ της είναι μοναδικό. Ξέρει να παίζει με τις τάσεις και να υποστηρίζει άψογα κάθετι που επιλέγει. Δείτε στη gallery τη μοναδική Chiara, και κλέψτε ιδέες. Εμείς είμαστε εθισμένες στο www.theblondesalad.com. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε το γιατί.

Διαβάστε ακόμα

Ποια είναι η νέα «it» γόβα που φοράνε όλες οι stars;

Οι όχι και τόσο... βασιλικές εμφανίσεις της Kate Middleton

Miroslava Duma: Αντιγράψτε τα outfits του απόλυτου fashion icon