Marco Zanini: είναι τελικά αυτός ο σχεδιαστής που θα αναβιώσει τον οίκο Schiaparelli;

Marco Zanini: είναι τελικά αυτός ο σχεδιαστής που θα αναβιώσει τον οίκο Schiaparelli;

Οι φήμες για το ποιος θα αναλάβει τον διάσημο οίκο συνεχίζουν να οργιάζουν.

Πέρυσι λίγες εβδομάδες πριν τo Met Ball φήμες ήθελαν τον John Galliano να αναλαμβάνει την αναβίωση του οίκου της iconic Elsa Schiaparelli, που από το 2007 ανήκει στον Diego Della Valle, ιδιοκτήτη του maison Tod's. Διαψεύστηκαν αμέσως, η έκθεση στο Met της Νέας Υόρκης με Prada και Schiaparelli δημιουργίες άνοιξε, έριξε αυλαία μέσα στο καλοκαίρι και τώρα οκτώ μήνες μετά ακόμη το maison Schiaparelli παραμένει ακέφαλο.

Η αναβίωσή του είναι προγραμματισμένη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τα μέσα του 2013 και το τολμηρό αυτό έργο πρόκειται να αναλάβει (χωρίς ακόμη να έχει γίνει καμία επιβεβαίωση των φημών) ο Marco Zanini.

Ο Ιταλός Marco δεν είναι άγνωστος στην κοινότητα της μόδας, καθώς κέρδισε την εκτίμηση της τόσο με τη δουλειά του στον οίκο Versace, όσο και ως creative director του maison Rochas που ανέλαβε το 2008. Τώρα, έντονη φημολογία κατέκλυσε το διαδίκτυο πως ο Schiaparelli είναι ο επόμενος σταθμός του με την μετακίνησή του σε αυτόν να ανακοινώνεται τις επόμενες εβδομάδες. Για να δούμε, θα επιβεβαιωθούν αυτή τη φορά οι φήμες και ποιος θα αναλάβει τώρα τον Rochas;

Διαβάστε επίσης:

H Miuccia Prada και η Elsa Schiaparelli κατέλαβαν την Νέα Υόρκη

Freja Beha Erichsen: η επιστροφή στα μεγάλα εξώφυλλα

Τα παπούτσια της Carrie Bradshaw σε δημοπρασία