Αν σας αρέσουν τα νύχια της Beyoncé… τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε!

Βιβή Αγγελάκη
Αν σας αρέσουν τα νύχια της Beyoncé… τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε!

Η νέα συλλογή της Queen Bey!

Τι να πούμε για τη βασίλισσα Bey... το εντυπωσιακό στυλ της, κάθε φορά, κάνει εκατομμύρια γυναίκες να προσπαθούν να της μοιάσουν , τόσο ενδυματολογικά , όσο και στο beauty look της. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη σταρ δεν μας απασχόλησε με κάποια αλλαγή στα μαλλιά της, όπως συχνά κάνει , αλλά με τη νέα είδηση που έσκασε σα βόμβα αυτές τις ημέρες : τη νέα σειρά με nail wraps ( αυτοκόλλητα για τα νύχια), που η ίδια υπογράφει!

Η Beyoncé είναι μια γυναίκα, που της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο look της . Πολλές φορές μάλιστα, τα εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που υιοθετεί στα νύχια της, σε κάθε της εμφάνιση, γίνονται το τοπ beauty θέμα αλλά και πηγή γοητείας. Έτσι, η μεγάλη σταρ σε συνεργασία με τη μανικιουρίστα της Lisa Logan και το beauty brand NCLA, δημιουργούν μια νέα συλλογή με nail wraps , που ήρθε και θα ενθουσιάσει εκατομμύρια fans της, παγκοσμίως.

Η συλλογή της, αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά σχέδια εμπνευσμένα από το ομότιτλο άλμπουμ της Beyoncé, τα αντίστοιχα μουσικά βίντεο, ακόμη και την εμφάνισή της στα βραβεία VMA του MTV . Εκκεντρικά, πολύχρωμα για όλα τα γούστα , τις ώρες και τις ηλικίες... δείτε τα και διαλέξτε το ιδανικό για εσάς!

Κι αν αναρωτιέστε για την τιμή τους, η νέα συλλογή είναι αρκετά προσιτή ενώ θα τη βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Beyoncé!
Αποκτήστε τα νύχια της Queen Bey και κλέψτε τις εντυπώσεις! Ιδανικά για πρωτότυπες εμφανίσεις, που θα ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Δείτε όλα τα σχέδια στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από το εκπληκτικό χτένισμα της Cara;

Το μυστικό για βελούδινα χείλη χωράει και στο πιο μικρό τσαντάκι!