Απίστευτο: 53 χρόνια μετά το θάνατό της, είναι το νέο πρόσωπο γνωστού brand.

Βιβή Αγγελάκη
Απίστευτο: 53 χρόνια μετά το θάνατό της, είναι το νέο πρόσωπο γνωστού brand.

Θα φιγουράρει στη διαφημιστική καμπάνια για το 2015!


Το επίθετο διαχρονικός δίπλα στην έκφραση «σύμβολο του σεξ» επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, μετά την κίνηση γνωστού beauty brand να χρησιμοποιήσει το όνομα της μεγάλης σταρ, Marilyn Monroe, στη νέα του καμπάνια.

Τι κι αν πέρασαν 53 χρόνια από το θάνατο της Marilyn, η Max Factor, θέλοντας να δείξει πως το make up του brand ήταν αυτό που μεταμόρφωσε τη μικρή μελαχρινή Norma Jeane της διπλανής πόρτας σε εκρηκτική ξανθιά star της μεγάλης οθόνης, την επέλεξε ως πρέσβειρα ομορφιάς για το 2015.

c74fe0fd06ef0fbb985b274c2f37af5a

Και φυσικά, μια τέτοια επιλογή δεν είναι τυχαία καθώς η Marilyn και πολλές άλλες διάσημες κυρίες της δεκαετίας του '40, υπήρξαν τακτικές πελάτισσες της Max Factor, στα πρώτα σαλόνια ομορφιάς της στο Hollywood. Βέβαια, η Marilyn Monroe, ήταν το πιο εμβληματικό beauty icon που είχε περάσει ποτέ. Μάλιστα ο , Pat McGrath ,Max Factor Global Creative Design Director, αναφέρει χαρακτηριστικά: «τα κόκκινα ζουμερά χείλη, το απαλό δέρμα και το dramatic eye look συνέθεσαν το διάσημο beauty look της Marilyn τη δεκαετία του 1940, που συνεχίζει όμως να κυριαρχεί στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς».

cd7010b7e1f92052eda31e0c19e0da84

Όσο, λοιπόν, απίστευτο κι ανατρεπτικό ακούγεται, σε λίγο καιρό θα τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί-παρόλο που δεν είναι ζωντανή- στη διαφημιστική καμπάνια του μεγάλου brand.

mer


Η τηλεοπτική, διαδικτυακή και έντυπη καμπάνια της Max Factor ξεκινά σήμερα! Αναμένετε στους δέκτες σας, λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star έβγαλε 50 selfies για γνωστή εταιρεία καλλυντικών;

Η Kim Kardashian εξηγεί για ποιο λόγο δε χαμογελά πολύ στις φωτογραφίες...

Τα 5 χειρότερα beauty trends που πρέπει να αφήσουμε πίσω, στο 2014!