Η Lady Gaga ξέρει από Fame

Η Lady Gaga ξέρει από Fame

Φωτογραφήθηκε ξανά για την καμπάνια του αρώματός της

Όταν η Mother Monster ξεκινάει ένα project δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το πρώτο της άρωμα, για το οποίο έχει καταφέρει να συζητάμε εδώ και μήνες- από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε ότι θα μυρίζει... αίμα και σπέρμα.


Βέβαια, τα παραπάνω συστατικά ήταν απλά μια «ιδέα»- στην πραγματικότητα, το Eau de Parfum Fame έχει στην καρδιά του βερύκοκο σε σκόνη, συνεντριμμένη καρδιά από ορχιδέα tiger και δάκρυα από belladonna. Το πολύ ιδιαίτερο γύρω από αυτό το ελιξίριο είναι το ότι είναι μαύρο αλλά μόλις έρχεται σε επαφή με το δέρμα γίνεται διάφανο (το ίδιο συμβαίνει και με την κρέμα σώματος).

Αφού, λοιπόν, κυκλοφόρησε η φωτό της καμπάνιας όπου η Lady Gaga ποζάρει γυμνή, με δεκάδες λιλιπούτειους άντρες σκαρφαλωμένους στο σώμα της, είπε να βάλει και μια πιο- skinny-και- shiny- δεν-γίνεται ολόσωμη φόρμα και τα εκκεντρικά, ιλιγγιώδη μποτάκια-πλατφόρμες της και να φωτογραφηθεί ξανά. Αν μη τι άλλο, η σταρ έχει καταφέρει να κεντρίσει την περιέργειά μας, οπότε λίγη υπονομή ακόμα, μέχρι να έρθει στην Ελλάδα το φθινόπωρο (το Fame θα πωλείται αποκλειστικά στα Sephora).


Διαβάστε ακόμα:

Lady Gaga: πώς φτιάχτηκε το άρωμά της;

Αποκαλύφθηκε: το νέο άρωμα της Lady Gaga

Lana, Gaga, Lilo: Οι μάγισσες του Chateau Marmont!