Τι έχει στο νεσεσέρ της η Jerry Hall;

Τι έχει στο νεσεσέρ της η Jerry Hall;

Στα 56 της, η μούσα του Helmut Newton και διάσημο μοντέλο, εξακολουθεί να είναι εκθαμβωτική

«Πιστεύω πως το μυστικό για να ζήσεις περισσότερο βρίσκεται στο να είσαι αποφασισμένος πως θα γερνάς», είπε στο Style.com η Jerry Hall, άνοιξε το νεσεσέρ της και αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα φροντίδας και μακιγιάζ.



«Δεν ξοδεύω πολλά χρήματα για το προϊόν καθαρισμού που χρησιμοποιώ- εμπιστεύομαι το Simple Face Wash. Πιστεύω όμως στις κρέμες προηγμένης τεχνολογίας» είπε το supermodel και ανάμεσα στις αγαπημένες της είναι η Skin Caviar Luxe Cream της La Prairie. «Όπως και η Creme de La Mer, που είναι ιδανική για τον χειμώνα. Έκανα modelling από τα 16 μου και ήμουν πολύ τυχερή, γιατί δεν θα χρειαστεί να καταφύγω σε πλαστικές. Όμως, η Supremya της Sisley είναι η μαγική, αντιγηραντική κρέμα νύχτας που χρησιμοποιώ.


Όσο για το μακιγιάζ, πάντα πηγαίνω στη δουλειά έχοντας ήδη φορέσει ελάχιστη, φυσική βάση, την Translucent Face Powder Compact του Dr. Hauschka. Είναι φανταστικό το πώς εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές! Επίσης φοράω το The Radiant Concealer Broad Spectrum SPF25 της La Mer, που συνδυάζει κάλυψη και φυσική λάμψη. Αν και το πρωί δεν βάφομαι ιδιαίτερα, το βράδυ μου αρέσει να φοράω το κραγιόν Ruby Woo της M.A.C, που δίνει ματ, καθαρό κόκκινο χρώμα στα χείλη. Επίσης, μου αρέσει να βάζω την καφέ σκιά Brun της M.A.C στο περίγραμμα των ματιών και να απλώνω πολλές στρώσεις της μαύρης μάσκαρα Volume Effet Faux Cils του Yves Saint Laurent γιατί ξεχωρίζει και τονίζει τις βλεφαρίδες και μένει σταθερή».


Όσο για το αγαπημένο της άρωμα, είναι το διαχρονικό Fracas του Robert Piguet «που ταιριάζει με το στυλ μου: μινιμαλιστική κομψότητα με ένα sexy twist» είπε η Jerry Hall.



Διαβάστε ακόμα:

Η Heidi Klum χωρίς μακιγιάζ

Ο tattoo artist του David Beckham λανσάρει την σειρά Forever Ink

Οι "Kouklitas" της Lancôme