Olivia Wilde: Κάποτε έβγαλα όλα τα φρύδια μου για να μοιάζω στην Kate Moss

Olivia Wilde: Κάποτε έβγαλα όλα τα φρύδια μου για να μοιάζω στην Kate Moss

Η ηθοποιός μίλησε για τις εμμονές της στην ομορφιά

Η Olivia Wilde έγινε πρέσβειρα στις νέες βαφές της Revlon και αυτός ο ρόλος της ταιριάζει κάτι παραπάνω από γάντι καθώς, όπως είπε στο site bellasugar, η μεγαλύτερη εμμονή της είναι το χρώμα των μαλλιών της. Τα έχει δοκιμάσει όλα, από το βαθύ μαύρο μέχρι το εκτυφλωτικό ξανθό, ξεκινώντας να πειραματίζεται από την εφηβεία: «Όταν ήμουν 12 άρχισα να ψάχνομαι με το χρώμα. Πέρασα από το μωβ, το πράσινο και λάτρεψα το μπλε. Θυμάμαι κάποια στιγμή έκανα στα μαλλιά μου το εφέ του ηλιοβασιλέματος, δηλαδή από πορτοκαλί σε κόκκινο, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις σκυμμένη στο νιπτήρα του μπάνιου σου», είπε η star.

Και μαζί με τις αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών έρχονται και οι αλλαγές στο μακιγιάζ: «Ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα όταν αλλάζεις haircolor είναι πως δοκιμάζεις και διαφορετικά χρώματα στο μακιγιάζ. Αν, για παράδειγμα, είσαι σκούρα καστανή, το να μάθεις να σμιλεύεις τα χαρακτηριστικά σου είναι πολύ χρήσιμο και στα μάτια μπορείς να δοκιμάσεις κάτι πιο τολμηρό. Αν πάλι είσαι ξανθιά, πιστεύω πως είναι καλύτερο να βάφεσαι λιγότερο».

Όσο για το λάθος που θα της μείνει αξέχαστο; «Οταν έβγαλα όλα μου τα φρύδια γιατί ήθελα να γινω Kate Moss. Είχε τα πιο τέλεια τόξα φρυδιών. Αλλά ξεχνάς πως το αγαπημένο σου beauty icon έχει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το δικό σου. Παρoλαυτά, αν είχα κόρη, θα την ενθάρρυνα να κάνει λάθη, να δοκιμάζει, να τολμά», είπε η Olivia Wilde.

Διαβάστε ακόμα

Tips μακιγιάζ από τον makeup artist της Kristen Stewart

Πώς θα κάνετε το τέλειο mani: Tips από τον celebrity nail expert Tom Bachik

Φτιάξτο μόνη σου: Απαλό προϊόν καθαρισμού με αγγούρι και χαμομήλι