Tips μακιγιάζ από τον makeup artist της Kristen Stewart

Tips μακιγιάζ από τον makeup artist της Kristen Stewart

Ο Beau Nelson δίνει τα σημεία-κλειδί και αποκαλύπτει προϊόντα που δεν λείπουν από το νεσεσέρ του

Είναι ο ειδικός που επιμελείται κάθε εμφάνιση της Kristen Stewart kai έδωσε πρόσφατα μια σύτνομη αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο site bellasugar- δείτε τις συμβουλές του:

Πώς καλύπτουμε σωστά τα σπυράκια

Το πιο βασικό είναι να βρείτε ένα concealer που θα ταιριάζει ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας σας. Προτιμήστε μια φόρμουλα που να είναι σχετικά ξηρή και πλούσια σε pigments- προσωπικά προτιμώ τα concealers της Laura Mercier. Παίρνετε μια μικρή ποσότητα με το λεπτό πινέλο για concealer, βάλτε ακριβώς πάνω στο σπυράκι και με το δάχτυλό σας πιέστε το απαλά και απλώστε το προϊόν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να είστε σίγουρες πως το έχετε καλύψει πλήρως. Και μετά, πάλι με το δάχτυλό σας, σβήστε το γύρω γύρω. Στο τέλος, βάλτε ελάχιστη διάφανη πούδρα για να το σταθεροποιήσετε.

Για μάτια που μαγνητίζουν

Η επιλογή του χρώματος ειναι πολύ σημαντική. Στα καστανά μάτια ταιριάζει υπέροχα το μοβ eyeliner, στα πράσινα ταιριάζει το μπρονζέ ενώ στα γαλάζια το γκρι και το καφέ-χρυσό.

Αγαπημένα προϊόντα

Αυτά που ποτέ δεν λείπουν από το νεσεσέρ μου-και που συνήθως χρησιμοποιώ στην Kristen Stewart- είναι το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες του Shu Uemura, το Secret Camouflage της Laura Mercier, η μάσκαρα Calbon Black της L'Oreal Paris και το highligher Dare to Glow του Yves Saint Laurent.

Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Φρέσκο, ματ πρόσωπο στο show Proenza Schouler S/S 2013

Bronzer το χειμώνα; Οπωσδήποτε!

Τονισμένα φρύδια και λευκό οπάκ mani στο show Rag & Bone