Gwyneth Paltrow: Δίνει tips για τέλεια σιλουέτα

Gwyneth Paltrow: Δίνει tips για τέλεια σιλουέτα

Η star εξηγεί πώς κρατάει τη γραμμή της

Η Gwyneth Paltrow μίλησε στη Fashion Telegraph και αποκάλυψε τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα. Ιδού κάποια από αυτά:

Κάντε την άσκηση συνήθεια

Μείνετε συνεπής στο προγραμμα γυμναστικής σας. Εγω είμαι πιστή στη μέθοδο της Tracy Anderson που έχει αλλάξει το σώμα μου. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω μαζί της, ήταν δύσκολο να βρω κίνητρο για να μείνω συνεπής. Με συμβούλεψε να σκέφτομαι την άσκηση σαν μια αυτοματοποιημένη συνήθεια, όπως πλένεις τα δόντια σου- και τώρα είναι κομμάτι της ζωής μου. Γυμνάζομαι Δευτέρα με Παρασκευή στις 10 το πρωί και δεν παρεκλεινω καθόλου. Επίσης προτείνω να κινείστε περισσότερο, καθόμαστε πολλές ώρες όλη μέρα. Προσωπικά επιλέγω το περπάτημα ή χρησιμοποιώ τις σκάλες ή ανεβαίνω έναν λόφο τα απογεύματα. Τονώνει τους μύες και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Έχετε πάντα κοντά σας υγιεινά σνακ

Είναι πολύ εύκολο να φάτε junk food οταν πεινάτε, οπότε έχετε πάντα πρόχειρα μερικά υγιεινά σνακ. Την Κυριακή, ετοιμάστε μερικά dressings (εγώ φτιάχνω ένα που το λέω Mexicn Green Goddess με γιαούρτι, πιπεριές jalapeno, κόλιανδρο και μέλι- ή ένα με καρότο και τζιντζερ) και τα διατηρώ στο ψυγείο. Είναι μια πανεύκολη λύση ως dip για λαχανικά ή πάνω από κοτόπουλο. Επίσης, έχετε πάντα φρέσκα υλικά που θα σας εμπνεύσουν να τρώτε υγιεινά. Λατρεύω τη μαγειρική και έχω πάντα στο σπίτι γλυκοπατάτες, φρέσκα κρεμμυδάκια, πρασινάδες και μυρωδικά.

Μετράτε το σώμα σας με μεζούρα

Το ζυγισμα μερικές φορές μοιάζει με τιμωρία. Μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ντροπή και τύψεις, και να σας ρίξει ψυχολογικά. Οι γυναίκες συνήθως παιρνουν και χάνουν βάρος κατά τη διάρκεια του κύκλου τους, οποτε είναι πιο ρεαλιστικό να παρακολουθείτε την αλλαγή στο σώμα σας με μια μεζούρα.

Να κρατάτε ισορροπίες

Αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές, αν και το να τις κόψετε εντελώς δεν είναι fun και μπορεί να σας οδηγήσει σε βουλημία. Επιτρέψτε στον εαυτό σας μικρές απολαύσεις- εγώ πίνω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί το απόγευμα και καπνίζω ένα τσιγάρο το Σάββατο. Λατρεύω αυτές τις στιγμές γιατι είναι τόσο "άτακτες" όσο πρέπει. Και στο κάτω κάτω, πρέπει να ζεις τη ζωή σου!

Διαβάστε ακόμα:

Charlotte Tilbury: Πόσες μάσκαρες φοράει η διάσημη makeup artist;

Φτιάξτο μόνη σου: Το πιο εύκολο scrub για λαμπερή επιδερμίδα

Φτιάξτο μόνη σου: Τονωτική λοσιόν με αγγούρι και πράσινο τσάι