5 γυναικεία μυστικά για τη μάσκαρα που καμία φίλη δεν σου αποκάλυψε

5 γυναικεία μυστικά για τη μάσκαρα που καμία φίλη δεν σου αποκάλυψε

Εμείς στα αποκαλύπτουμε όλα

1. Δεν διαρκεί για πάντα. Μπορεί να σε σοκάρουμε, αλλά η μάσκαρα έχει ημερομηνία λήξης. Ο μέσος όρος ζωής είναι 3 – 5 μήνες, οπότε μετά από αυτό το διάστημα πέταξέ την. Διαφορετικά ρισκάρεις βακτήρια που κανείς δεν θέλει στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

2. Κράτησε μόνο το βουρτσάκι
Το ξέρουμε ότι δεν θέλεις να πεις αντίο στη μάσκαρά σου, αλλά το να κρατήσεις το βουρτσάκι είναι σχεδόν απαραίτητο. Πλύνε το καλά και χρησιμοποίησε το για να χτενίζεις τα φρύδια σου.

3. Ξέβαψε τα μάτια σου κάθε βράδυ
Μερικά βράδια είμαστε τόσο κουρασμένες που δεν προλαβαίνουμε να ξεβαφτούμε. Αν, όμως, η μάσκαρα μείνει στις βλεφαρίδες όλη τη νύχτα κάνει περισσότερο κακό από όσο νομίζεις. Όταν στεγνώνει η μάσκαρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, σκληραίνει τόσο πολύ που όταν τις ξεβάψεις το πρωί θα δεις στο βαμβάκι του demaquillage περισσότερες βλεφαρίδες.

4. Το μυστικό της σωστής εφαρμογής
Το κάνεις ασυναίσθητα, αλλά έχεις δίκιο. Όταν απλώνεις τη μάσκαρα έχεις ανοιχτό το στόμα σου. Για κάποιον λόγο όταν έχουμε ανοιχτό το στόμα έχουμε και λιγότερες πιθανότητες να κλείσουμε τα μάτια μας και να μουτζουρωθούμε.

5. Η waterproof μάσκαρα δεν είναι για κάθε μέρα. Ιδανική για το καλοκαίρι και τις μέρες που είσαι στεναχωρημένη, αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Επειδή είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, το έντονο τρίψιμο στις βλεφαρίδες τις κάνεις αδύναμες και στο τέλος πέφτουν με μεγαλύτερη συχνότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Όχι στην θλιμμένη έκφραση!