Η πρώτη φορά -των φρυδιών- θέλει τρόπο

Η πρώτη φορά -των φρυδιών- θέλει τρόπο

Δεν αρκεί να κάνετε κερί στο μπικίνι σας. Το ίδιο θέλουν και τα φρύδια σας.

Φτιάξτε τα φρύδια σε έναν ειδικό για πρώτη φορά. Αυτός θα σας κάνει κερί και θα είναι τελείως διαφορετικό το αποτέλεσμα. Για να αποφασίσετε που θα πάτε δείτε άλλες γυναίκες με όμορφα φρύδια και ρωτήστε τις που τα φτιάχνουν. Έτσι, θα είστε σίγουρες. Αν, δεν έχετε βρει τον κατάλληλο ειδικό, δοκιμάστε την πρώτη φορά ζητώντας ένα βασικό καθαρισμό μόνο.

Η διαμόρφωση σχήματος είναι πολύ βασική και καλά είναι να γίνεται από έναν επαγγελματία. Από κει πέρα εσείς πρέπει απλά να διατηρείτε το σχήμα που θα σας φτιάξει αν δεν θέλετε να πηγαίνετε για τη συντήρηση τους.

Έχετε πάντα το τσιμπιδάκι φρυδιών στο οπλοστάσιο σας. Μία φορά την εβδομάδα πρέπει να καθαρίζετε τα φρύδια σας. Οι καλύτερες μέρες για να το κάνετε είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή, ώστε να έχουν ηρεμήσει και να είναι άψογα για το σαββατοκύριακο.

Είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλετε εφτά τρίχες την εβδομάδα παρά είκοσι οχτώ μία φορά το μήνα! Έτσι, θα κρατάτε το σχήμα σας πάντα σωστό, αφού είναι πολύ πιο εμφανές ποιες πρέπει να φύγουν όταν το σχήμα είναι ξεκάθαρο.