Το φυσικό «γλυκό» μυστικό λάμψης της Scarlett Johansson για την επιδερμίδα

Το φυσικό «γλυκό» μυστικό λάμψης της Scarlett Johansson για την επιδερμίδα

Κάντε κι εσείς την πιο εύκολη προετοιμασία του προσώπου πριν το πάρτι και λάμψτε.

«Πιστεύω πάρα πολύ στα φυσικά προϊόντα και πίνω πολύ νερό για κρατάω το δέρμα μου καθαρό και ενυδατωμένο» είπε πρόσφατα η Scarlett Johansson και μοιράστηκε κάποια μυστικά ομορφιάς που εφαρμόζει, τα οποία είναι βγαλμένα από την κουζίνα.

«Χρησιμοποιώ μέλι σαν μάσκα προσώπου» λέει. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί το μέλι Manuka. Οι συμβουλές της για την εφαρμογή ήταν «Πρέπει να έχετε ζεστάνει το δέρμα σας ώστε να ανοίξουν οι πόροι – γι' αυτό και προτείνω να γίνεται αμέσως μετά το ζεστό ντους- και στη συνέχεια παίρνετε μία κουταλιά μέλι, την απλώνετε στο πρόσωπο και την αφήνετε για 10-15 λεπτά. Δίνει πραγματικά μία απίστευτη λάμψη και το δέρμα σας μετά είναι πολύ απαλό. Απορροφά τις ακαθαρσίες της επιδερμίδας- και είναι πολύ καλό foundation, ειδικά αν είναι να παρευρεθείτε σε ένα μεγάλο event, όπου θέλετε να ακτινοβολείτε και θέλετε αυτά τα 15 λεπτά χρόνο για να κάνετε μία περιποίηση πριν βάλετε το make up. Προετοιμάζει το δέρμα με πολύ ωραίο τρόπο» λέει ηScarlett Johansson.

Θυμηθείτε το πριν βαφτείτε για το πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων. Επιλέξτε το μέλι που σας αρέσει –στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλά μέλια- και εφαρμόστε την συμβουλή της Scarlett.