Τι κάνει η Rihanna μία bad hair day;

Τι κάνει η Rihanna μία bad hair day;

Ένα κλασικό κόλπο επιστρατεύεται από την Rihanna.

H αγαπημένη μας Riri άλλαξε τα μαλλιά της από κόκκινα σε ξανθά και μας άρεσε πολύ! Μπορεί να μην είναι το αναμενόμενο χρώμα για την Rihanna, αλλά η ίδια μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα με το στυλ της.

Βέβαια, δεν γλίτωσε από το πρόβλημα όλων των γυναικών που βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά, ενώ είναι από φυσικού τους πολύ πιο σκούρες. Η «ρίζα» έκανε την εμφάνιση της περίτρανα και τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα των παπαράτσι. Αυτή η αντιαισθητική γραμμή που δημιουργεί η βαφή με το φυσικό χρώμα, όταν τα μαλλιά της είναι ισιωμένα είναι σχεδόν σοκαριστική. Δεν υπάρχει αυτή η συνέχεια και η ομοιομορφία που δίνει η ombre τεχνική που συνδυάζει μεγάλη διαβάθμιση χρωμάτων.

Και για να μην τρέχει σαν τρελή να βάψει τα μαλλιά της –μάλλον είχε καλύτερα πράγματα να κάνει- αποφάσισε να μην αγχωθεί, αλλά να ακολουθήσει το κόλπο που σώζει σε μία bad hair day. Φόρεσε καπέλο τη μία μέρα και σκούφο την άλλη και κυκλοφόρησε ανενόχλητη με στυλ. Οι ρίζες της δεν ξανατράβηξαν την προσοχή μας. Αντί γι' αυτές το κόκκινο κραγιόν της, τα όμορφα half moon νύχια της και το στυλ της γενικότερα κέρδισε για μία ακόμη φορά.

Άρα, μην τρελαίνεστε! Αν η Rihanna μπορεί να κυκλοφορεί με τέτοια ρίζα, τότε γιατί όχι εσείς. Κλείστε το ραντεβού για τη βαφή σας χωρίς άγχος, και μέχρι τότε ανακαλύψτε και την άλλη πλευρά του δικού σας στυλ. Αν, μάλιστα, δεν φορούσε καπέλο και συνέχιζε να κυκλοφορεί με τη μαύρη ρίζα, θα ήταν πολύ πιθανό να γινόταν το επόμενο trend! Κάπως έτσι –απλά με ανταύγειες- πρέπει να ξεκίνησαν και τα ombre hair, άλλωστε.