Δείτε step by step το μακιγιάζ της Νίκης πριν βγει στην Ελένη

Δείτε step by step το μακιγιάζ της Νίκης πριν βγει στην Ελένη

Παρακολουθήσαμε την makeup artist Φωφώ Σγόντζου και μάθαμε τα μυστικά του look

collage1_makigiaz_copy
collage2makigiaz

Επιδερμίδα σα να την έχει φιλήσει απαλά ο ήλιος, smoky eyes όχι με το κλασικό ανθρακί αλλά με μια αρμονία σκιών που δένουν με το μπρονζέ πρόσωπο, χείλη σε εκτυφλωτικό ροζ-κοραλί: η makeup artist Φωφώ Σγόντζου επιμελήθηκε το look της Νίκης για την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και ιδού πως το δημιούργησε βήμα βήμα:



Βήμα 1: Ξεκίνησε δημιουργώντας ομοιόμορφη βάση- άπλωσε με το πινέλο υγρό makeup για να έχει απόλυτο έλεγχο της ποσότητας.
Βήμα 2: Για κάλυψη και φωτεινότητα στο βλέμμα, ανέμειξε δύο αποχρώσεις υγρού κονσίλερ (ώστε να επιτύχει τον σωστό τόνο) και σταθεροποίησε το αποτέλεσμα με διάφανη πούδρα.
Βήμα 3: Στη συνέχεια, με μια πούδρα έναν τόνο πιο σκούρο από την βάση, δημιούργησε το εφέ της ελαφρώς ηλιοκαμένης επιδερμίδας. Άπλωσε την πούδρα με το πινέλο σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
Βήμα 4: Χτένισε ανοδικά τα φρύδια και με ένα ανοιχτόχρωμο καφέ μολύβι γέμισε τα κενά και επιμήκυνε το τελείωμα του τόξου.
Βήμα 5: Άπλωσε ρουζ πριν το μακιγιάζ των ματιών, για να μπορεί να έχει καλύτερη εικόνα της αρμονίας και της φωτεινότητας στο πρόσωπο της Νίκης. Επέλεξε μια κοραλί απόχρωση την οποία άπλωσε αρκετά κοντά στα μήλα, για ένα φρέσκο, λαμπερό αποτέλεσμα.
Βήμα 6: Με μια μπρονζέ-ροζ σκιά την οποία άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο, δημιούργησε smoky eyes ενώ για να κάνει τα μάτια πιο μεγάλα και "ανοιχτά" άπλωσε μια ματ σκιά ακριβώς στο τόξο κάτω από τα φρύδια. Η συμβουλή της: Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ιριδίζουσα σκιά κάτω από τα φρύδια- αυτού του είδους η λάμψη είναι εντελώς ξεπερασμένη.


Βήμα 7: Με ένα μαύρο μολύβι, τράβηξε μια γραμμή σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες της Νίκης, την οποία έσβησε με την μπρονζέ-ροζ σκιά, προς τα έξω και πάνω. Με αυτό τον τρόπο αφενός εξασφάλισε περισσότερη διάρκεια στο χρώμα, αφετέρου δημιούργησε ένα ενδιαφέρον ντεγκραντάρισμα που δίνει βάθος στο βλέμμα.
Βήμα 8: Με την ίδια μπρονζε-ροζ σκιά, τόνισε το κάτω βλέφαρο και έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση περνώντας από πάνω ένα καφέ-μπρονζέ μολύβι.
Βήμα 9: Συνέχισε απλώνοντας δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα, την οποία έβαλε με κινήσεις ζιγκ ζαγκ, από τη ρίζα των βλεφαρίδων μέχρι τις άκρες.
Βήμα 10: Στα χείλη άπλωσε ένα κοραλί λιπ γκλος, το οποίο κράτησε την ισορροπία σε αυτό το μακιγιάζ όπου η έμφαση δινεται στο βλέμμα, ενώ έκανε τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά.


Διαβάστε ακόμα: Τι φόρεσαν η Ελένη Μενεγάκη και η Νίκη Κάρτσωνα στην εκπομπή της Παρασκευής
Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από την εμφάνιση της Νίκης Κάρτσωνα στην Ελένη
Το Queen.gr στην Ελένη: Η ειδική συνεργάτης μας, Βάλια Νούσια δείχνει step by step εύκολες και εντυπωσιακές ιδέες για περιτυλίγματα