Αντιγράψτε το look: το girly&glam χτένισμα της Diane Kruger

Αντιγράψτε το look: το girly&glam χτένισμα της Diane Kruger

Στο πάρτυ του Calvin Klein στις Κάννες

«Η Diane φορούσε ένα υπέροχο ροζ-κοραλί φόρεμα Calvin Klein, οπότε θέλαμε ένα χτένισμα που να ήταν επιμελώς ατημέλητο», είπε η celebrity haristylist, Perrine Rougemont, στο site της Vogue. «Η Diane έχει πολλές ιδέες για τα χτενίσματά της οπότε κοιτάμε τι πρόκειται να φορέσει, δοκιμάζουμε πολλά looks και στη συνέχεια καταλήγουμε σε αυτό που ταιριάζει καλύτερα.»

Η Rougemont εξήγησε πώς το δημιούργησε step by step:

- Πρώτα ψέκασα στα μαλλιά της Diane το Full Repair Style Creator Heat-Activated Styling Spray και μετά τη λοσιόν για όγκο Luxurious Volume Thickening Blow Dry Lotion του John Frieda. Στη συνέχεια τα στέγνωσα με το πιστολάκι για να δώσω όγκο.
- Χρησιμοποιώντας ένα σίδερο, δημιούργησα μπούκλες αλλά πολύ απαλές, ίσα ίσα για να ενισχύσω τον όγκο των μαλλιών. Δεν ήθελα το ponytail να είναι πολύ σφιχτό και sleek, οπότε με αυτό τον τρόπο έδωσα "σώμα" στα μαλλιά.
- Μετά τα χτένισα προς τα πίσω και τα έπιασα αλογοουρά με ένα απλό λαστιχάκι μαλλιών γύρω από το οποίο πέρασα ένα λάστιχο από αυτά που χρησιμοποιούμε στη ραπτική, για να το σταθεροποιήσω.
- Χτένισα το ponytail, το οποίο σε αυτή τη φάση είχε πλέον τέλεια waves και επιπλέον πέρασα το σίδερο για μπούκλες από τα μαλλιά της σα να τα χτένιζα προς τα πίσω. Αυτό "σπάει" το ponytail, ώστε οι μπούκλες να είναι πολύ χαλαρές και να δημιουργείται αυτή η αίσθηση του ατημέλητου.
- Τέλος, ψέκασα στις παλάμες μου μια γενναία ποσότητα του Sheer Blonde Crystal Hold Shape & Shimmer Hairspray του John Frieda, και τις πέρασα κατά μήκος του ponytail. Έχω διαπιστώσει πως έτσι λειτουργεί πολύ καλύτερα από το να ψεκάζω τη λάκ κατευθείαν στα μαλλιά και δίνει αυτό το casual αποτέλεσμα που θέλαμε να επιτύχουμε.