Kirsten Dunst: αιθέρια στις Κάννες

Kirsten Dunst: αιθέρια στις Κάννες

Με υπέροχο σινιόν και headband που έκαναν αίσθηση

Στο photocall της ταινίας On the Road, η Kristen Dunst έλαμπε με μία εμφάνιση που χωρίς αμφιβολία εντάσσεται στις καλύτερες που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο red carpet της γαλλικής Ριβιέρας.

Το λευκό φόρεμα Dolce&Gabbana που επέλεξε, το συνδύασε σωστά με λαμπερό μακιγιάζ σε γήινους τόνους και θηλυκό σινιόν που στόλισε με ένα floral headband, επίσης των Dolce&Gabbana. «Η αίσθηση που θέλαμε να βγάλουμε ήταν ένα ανεπιτήδευτο, θηλυκό look με ένα girly twist, το οποίο έδωσε το αξεσουάρ μαλλιών των σχεδιαστών» εξήγησε ο hair stylist Marcus Francis.

Ξεκίνησε προετοιμάζοντας τα νωπά μαλλιά της Kirsten με το σπρέι για όγκο Phytovolume Actif και τα ίσιωσε με μια χοντρή, στρογγυλή βούρτσα. Στη συνέχεια άνοιξε μια χωρίστρα στο πλάι και άλλη μία στο κέντρο του κεφαλιού. Με το Oribe Dry Texturizing Spray βελτίωσε την υφή της τρίχας και στη συνέχεια τοποθέτησε το headband έτσι ώστε να αγκαλιάζει το στεφάνι του κεφαλιού, αφήνοντας τη φράντζα να πέφτει στο πλάι. «Για να του δώσω χαρακτήρα πήρα τρεις τούφες σε κάθε πλευρά, τις έστριψα και τις στερέωσα κοντά στο headband με τσιμπηδάκια», είπε ο Francis. Η συμβουλή του αν θέλετε να το δοκιμάσετε: για να μην γίνει ένα "νυφικό" χτένισμα, μην μπείτε στην παγίδα να τιθασέψετε τυχον τριχούλες ή φύτρες που θα ξεπετάγονται.