Καθαρισμός προσώπου με μόλις 3 φυσικά υλικά!

Βιβή Αγγελάκη
Καθαρισμός προσώπου με μόλις 3 φυσικά υλικά!

Σε λίγα λεπτά καθαρίσατε !

Αισθάνεστε ότι η επιδερμίδα σας έχει χάσει τη λάμψη της; Το δέρμα ατονεί και φαίνεται ταλαιπωρημένο;
Ο συχνός και σωστός καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητος σε κάθε περίπτωση για μια υγιή επιδερμίδα! Αν τώρα βαριέστε να επισκεφτείτε έναν ειδικό και θέλετε μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση που θα σας λύσει τα χέρια αλλά κυρίως θα σας καθαρίσει το πρόσωπο στο χώρο σας ... δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την παρακάτω μάσκα καθαρισμού!

Τα τρία μόνο υλικά της θα τα βρείτε όλες ανοίγοντας το ντουλάπι ή το ψυγείο της κουζίνας σας!

Θα χρειαστείτε:

1 ντομάτα

Χυμό από μισό λεμόνι

1 κουταλιά της σούπας μέλι

Αρχικά πολτοποιήστε στο μπλέντερ μια μικρή ώριμη ντομάτα έως ότου γίνει μια λεπτή πάστα.

Αδειάστε το μείγμα σε ένα βαζάκι και προσθέστε το χυμό από μισό λεμόνι και τη μια κουταλιά της σούπας μέλι.

Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά.

Απλώστε τη μάσκα καθαρισμού σε όλο το πρόσωπο σας (αποφύγετε την περιοχή των ματιών) και αφήστε για περίπου 15- 20 λεπτά! Έπειτα ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό. Τέλος σκουπίστε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσετούλα ταμποναριστά!

Αυτή η μάσκα είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος καθώς προσφέρει πέρα από βαθύ καθαρισμό και ήπια απολέπιση, λάμψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Η οξύτητα της ντομάτας και του λεμονιού θα αφαιρέσει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας του προσώπου σας , απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματός σας και μειώνοντας τα μαύρα στίγματα και τυχόν σημάδια ακμής! Παράλληλα, το μέλι έχει αντιμικροβιακή και αντισηπτική δράση που θα ενυδατώσει και θα φωτίσει την επιδερμίδα σας.

Extra tip: Για ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό, πριν απλώσετε τη μάσκα στο δέρμα σας, μπορείτε να βράσετε νερό σε μια κατσαρόλα και να σταθείτε από πάνω ώστε οι ατμοί να ανοίξουν τους πόρους σας. Αφού σκουπίσετε το πρόσωπό σας, απλώστε τη μάσκα!

Διαβάστε ακόμη:

Κόκκινα χείλη με κόκκινο φόρεμα. Θα το τολμούσες όπως η Megan Fox;

Βρήκαμε τη λιβανέζικη συνταγή- όπλο ομορφιάς της Amal Alamuddin!