Sexy μπούστο, χωρίς ραγάδες. Δείτε πώς!

Βιβή Αγγελάκη
Sexy μπούστο, χωρίς ραγάδες. Δείτε πώς!

Πάντα με φυσικό τρόπο!

Οι ραγάδες, όπως έχουμε ξανατονίσει από αυτή εδώ τη στήλη, αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες κάθε γυναίκας. Παρόλο που οι καλοκαιρινές εμφανίσεις με μαγιό αργούν ακόμη, θα πρέπει πάντοτε να προνοείτε και να αρχίζετε να «δουλεύετε» τις περιοχές με ραγάδες μήνες πριν. Και αν έχετε, λοιπόν, το χρόνο να «διορθώσετε» αυτές τις ενοχλητικές γραμμές στα πόδια ή την κοιλιά... οι ραγάδες στο στήθος δεν κρύβονται εύκολα και συχνά επηρεάζουν τη συνολική εξωτερική εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία σας.


Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που εμπιστεύεστε τη φύση και προτιμάτε να περιποιείστε το σώμα σας με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το παρακάτω σπιτικό scrub που θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ παράλληλα θα δείτε τις ραγάδες στο στήθος σας να μειώνονται αισθητά .

Θα χρειαστείτε:

1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο λιναρόσπορου

20 ml βιολογικό μέλι

5 σταγόνες από 2 αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας - (προτείνουμε το δενδρολίβανο και το γεράνι)

Σε ένα γυάλινο μπολ, ανακατέψτε το μέλι και τη ζάχαρη πολύ καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε το αλάτι, το λάδι λιναρόσπορου και τα αιθέρια έλαια. Μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως το scrub στο στήθος σας. Να είστε προσεκτικές και να προσπαθήσετε να αποφύγετε την περιοχή των θηλών , γιατί είναι ευαίσθητη. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο δέρμα τους στήθους σας και αφήστε τη να δράσει για περίπου 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό (όχι καυτό).

Στο τέλος, απλώστε λίγο λάδι στο δέρμα σας, που θα το ενυδατώσει και θα το κάνει πιο απαλό.

Εφαρμόστε αυτήν την απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα λίγο πριν ξαπλώσετε το βράδυ για ύπνο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι τοπ 3 ευεργετικές ιδιότητες του δυόσμου για την επιδερμίδα!

Ξηροδερμία στους αγκώνες; Απαλλαγείτε μια και καλή!