Αυτό είναι το trick της Kylie Jenner για να βάζει τέλεια το eyeliner!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το trick της Kylie Jenner για να βάζει τέλεια το eyeliner!

Για ένα τέλειο cat eye look

Ακολουθώντας τα χνάρια της μεγαλύτερης αδερφής της, Kim, η Kylie Jenner είναι super δημοφιλής- παρά το γεγονός οτι είναι μολις 18χρονών- στα social media και έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Αν βέβαια, για ένα πράγμα μας απασχολεί -και γίνεται θέμα- εδώ στον beauty κόσμο, είναι για το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της, το οποιο αρκετές φορές κάνει μόνη της!

73325fc6f737a18cb78e9829f4d90332 63e1b

Η Kylie περνά άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, πειραματίζεται με νέες τεχνικές, νέα προϊόντα στο μακιγιάζ της και μοιράζεται όλη αυτή την εμπειρία και τα beauty μυστικά της, ανεβάζοντας σχετικά video στη σελίδα που έχει με τις αδερφές της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, μας έδειξε το κόλπο της για να κάνει τέλεια(ολόισια και χωρίς μουντζούρες) γραμμή με το eyeliner της. Τι κάνει;

032956bf10a63e5cd68d329bf4d19257 f8dab

Στο τελευταίο video, που ανέβασε, η Kylie βάφει τη φίλη της Tiffany και λίγο πριν βάλει το eyeliner στα μάτια της προκειμένου να πετύχει ένα cat eye look, τοποθετεί λοξά δύο κομμάτια κολλητικής ταινίας- σελοτέιπ στις εξωτερικές γωνίες των ματιών (ως συνέχεια της ανοδικής γραμμής του κάτω βλεφάρου).

Με αυτό τον τρόπο, το σελοτέιπ λειτουργεί ως οδηγός στην άκρη του οποίου γίνεται γίνεται η γραμμή με το eyeliner. Το πάχος αλλά και το μήκος της γραμμής εξαρτάται από το πόσο δραματικό eye look θέλετε να πετύχετε.