Το τέλειο κόλπο για να κάνεις οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν να σου πηγαίνει!

Βιβή Αγγελάκη
Το τέλειο κόλπο για να κάνεις οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν να σου πηγαίνει!

Δοκίμασέ το!

Είναι Πάσχα, λίγο πριν φτιάξεις βαλίτσα κάνεις την τελευταία βόλτα σου στα μαγαζιά για τα απαραίτητα. (Μέσα στα «απαραίτητα» κάθε γυναίκας που περιποιείται τον εαυτό της, φυσικά, είναι και ότι έχει να κάνεις με beauty προϊόντα που μπορούν να την ομορφύνουν). Μπαίνεις σε ένα κατάστημα καλλυντικών, σου αξίζει , άλλωστε, ένα μικρό δωράκι, τέτοιες μέρες. Φτάνεις στο ράφι με τα κραγιόν και μετά από ώρα δοκιμών στο χέρι σου, καταλήγεις στο ένα και μοναδικό (που παρόμοιο βέβαια έχει και η κολλητή σου).

giphy 3 06423

Γυρνάς σπίτι και φυσικά ένα από τα πρώτα πράγματα που θα «τρέξεις» να δοκιμάσεις είναι το καινούργιο σου κραγιόν. Κι ενώ στην κολλητή σου δείχνει τέ-λει-α σε εσένα ΟΧΙ! Τα γιατί πολλά και όσο περνάει η ώρα αρχίζουν και γίνονται ακόμη περισσότερα. Το ίδιο φυσικά και οι τύψεις για τα χρήματα που ξόδεψες και δεν «έπιασαν» τόπο!

giphy 4 fb1d6

Για αρχή να σου πω πως δεν είσαι η μόνη (έχει συμβεί στις περισσότερες, φυσικά και σε έμενα) και έπειτα θα πρέπει να σε καθησυχάσω γιατί αφενός τέτοιες μέρες δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, αφετέρου η beauty επιστήμη έχει προχωρήσει αρκετά ώστε να σου δώσει το «σωστήριο» κόλπο!


Πιάσε το concealer στα χέρια σου. Προσοχή βέβαια, σε αυτό το σημείο να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου σου και όχι πιο ανοιχτή ή σκούρα γιατί αλλιώς θα δημιουργηθούν «μπαλώματα» στο μακιγιάζ σου.

sdgfsrdfe 6b03f


Καθάρισε τα χείλη σoυ από τυχόν υπολείμματα άλλων κραγιόν και άπλωσε το concealer ταμποναριστά πάνω στα χείλη σου. Μην ανησυχείς αν βγει εκτός του περιγράμματος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένας ουδέτερος καμβάς πάνω στα χείλη σου.

Σε αυτό το σημείο ξαναβάλλε το κραγιόν που πριν λίγα λεπτά είχες απορρίψει! Αμέσως θα δεις διαφορά! Τα χείλη μας από μόνα τους έχουν μια φυσική απόχρωση διαφορετική σε κάθε γυναίκα και αυτός είναι ο βασικότατος λόγος που ένα κραγιόν δεν δείχνει το ίδιο σε κάθε γυναίκα.

faerferf f1133
giphy 6 7ebc1

Καλή Ανάσταση αγαπημένες μου! Σας στέλνω τα μπιουτοφιλιά μου!