Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Amy Adams

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Amy Adams

Ο celebrity makeup artist Stephen Sollitto εξηγεί πώς το δημιούργησε

Με ένα άψογο look αλλά καθόλου επιτηδευμένο- σπουδή στο μινιμαλιστικό μακιγιάζ- εμφανίστηκε η ηθοποιός Amy Adams στο show του Calvin Klein και ο Stephen Sollitto μοιράστηκε με το style.com τις λεπτομέρειες:


Στο πρόσωπο, άπλωσε το Face and Body Foundation της MAC με ένα νωπό σφουγγαράκι και στη συνέχεια πέρασε ελάχιστη πούδρα σε σκόνη, για να φιξάρει τη βάση. «Ήθελα να αφήσω την επιδερμίδα της να αναπνέει», είπε. Για αυτό το ροδαλό χρώμα στα μάγουλά της, χρησιμοποίησε το ρουζ Douceur του Nars και από πάνω άπλωσε ταμποναριστά με τα δάχτυλα ελάχιστο highlighter, το οποίο χρησιμοποίησε με τον ίδιο τρόπο και στο κέντρο του άνω χείλους και κατά μήκος της μύτης, για να δώσει φως.


Στα μάτια της χρησιμοποίησε μια ουδέτερη σκιά (συγκεκριμένα την σκιά Call της Tarte) και τονισε το βλέμμα με ένα μαύρο μολύβι κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων, το Smolder της MAC. Για να δώσει ακόμα περισσότερη ένταση στη γραμμή, άπλωσε από πάνω μια σκιά σε βαθύ μοβ τόνο (την Wild της Tarte) που είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική αντί για την κλασική μαύρη ή την καφέ. Συνέχισε με αρκετές στρώσης της μαύρης μάσκαρα Get Bent της Benefit στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, και μια στρώση καφέ-χρυσής σκιάς κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων, ώστε να υπάρχει ισορροπία στο αποτέλεσμα.


Για τα χείλη της επέλεξε να συνδυάσει δύο κραγιόν, ένα σε παστέλ ροζ και ένα σε ροζ-δαμασκηνί (και τα δύο της Hourglass Cosmetics) γιατί "Αυτοί οι τόνοι αναδεικνύουν το μπλε των ματιών της και είναι ιδανικοί για να τραβήξουν το βλέμμα όσο πρέπει.