Αντιγράψτε το look: το λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Αντιγράψτε το look: το λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Η makeup artist, Leslie Lopez, εξηγεί πώς το δημιούργησε

Για πέμπτη φορά η Gwyneth Paltrow φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του InStyle και η Leslie Lopez που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, εξήγησε τις λεπτομέρειες του look.

«Έχει κλασική αμερικάνικη ομορφιά. Φροντίζει τον εαυτό της και είναι φυσικά λαμπερή. Δεν της αρέσει το πολύ μακιγιάζ και η αλήθεια είναι πως δεν το χρειάζεται», είπε η Lopez. Όσο για τον ένα και μοναδικό κανόνα της Paltrow: «Μην μας πάρει πολύ χρόνο!»

Ξεκίνησε ενυδατώνοντας και δίνοντας λάμψη στην επιδερμίδα της σταρ με το Pore No More Refiner Hint of Tint του Dr Brand. «Είναι μια πολύ ελαφριά, όμορφη βάση» εξήγησε η Lopez. «Και είναι το μυστικό μου όπλο, ένα ενυδατικό φον ντε τεν που δρα και σαν treatment». Για το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και την κούραση, χρησιμοποίησε το All About Eyes Serum της Clinique, που αφήνει μια απολασυτική αίσθηση δροσιάς και έχει μια μεταλλική μπήλια στο άκρο του για αποσυμφορητικό μασάζ.


Στη συνέχεια έδωσε λάμψη στα μάτια της Paltrow με το concealer Correcteur Perfection της Chanel, το οποίο άπλωσε κατά μήκος του κάτω βλεφάρου και για να φωτίσει το πρόσωπό της χρησιμοποίησε το αέρινο φον ντε τεν σε σπρέι Diorskin Airflash. Στα ζυγωματικά άπλωσε το Sheer Blush του Giorgio Armani που δίνει φυσικό, ροδαλό χρώμα και στο τέλος άπλωσε την πούδρα Loose Setting Powder της Laura Mercier στη ζώνη Τ και στα ζυγωματικά για να εξασφαλίσει ματ αποτέλεσμα με διάρκεια.


Για να δημιουργήσει το smoky look, ξεκίνησε κάνοντας το περίγραμμα των ματιών με ένα μαύρο μαλακό μολύβι (το Intense i-color eyeliner της Almay) και συνέχισε απλώνοντας στο πάνω βλέφαρο, μέχρι την κόγχη των ματιών την διπλή σκιά Paris του Nars που συνδυάζει ένα ματ με ένα μεταλλικό γκρι. Γύρισε τις βλεφαρίδες με ένα ψαλιδάκι και άπλωσε αρκετές στρώσεις της μάσκαρα Noir Couture 4-in-1 του Givenchy.


Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ απλώνοντας στα χείλη της Paltrow το απαλό, διάφανο χρώμα που προσφέρει το Chubby Stick της Clinique, μια που και η ίδια η σταρ είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό ότι της αρέσει το φυσικό look.


Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το vamp μακιγιάζ της Jessica Paré

5 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες

Αντιγράψτε το look: το girly (πανεύκολο) σινιόν της Diane Kruger