Πώς θα αποφύγετε τους κόμπους στη μάσκαρα

Πώς θα αποφύγετε τους κόμπους στη μάσκαρα

3 λάθη που κάνουμε και πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε

Είναι γεγονός πως οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών έχουν δημιουργήσει πολύ εξελιγμένες μάσκαρα, με ειδικά σχεδιασμένα βουρτσάκια και φόρμουλες που απλώνονται τέλεια στις βλεφαρίδες, απο τη ρίζα μέχρι την άκρη τους.

Όμως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε και τις σωστές κινήσεις όταν φοράτε τη μάσκαρα, ώστε να είστε σίγουρες πως θα αποφύγετε τους αντιαισθητικούς κόμπους και θα αποκτήσετε τις βλεφαρίδες που ονειρεύεστε, μακριές, πλούσιες, εντυπωσιακές. Η Maggie και η Annie Ford Danielson- Global Beauty Authorities της Benefit- μίλησαν στη Huffington Post για τα 3 πιο κοινά λάθη που κάνουμε όταν απλώνουμε τη μάσκαρα και πώς να τα αποφύγουμε:

1. Κινείτε το βουρτσάκι οριζόντια

Στόχος σας είναι οι μακριές βλεφαρίδες αλλά με την οριζόντια κίνηση τις κάνετε να δείχνουν πιο κοντές, καθώς κάνετε focus στην ρίζα και όχι στην άκρη τους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σπρώχνετε κάθε βλεφαρίδα σας προς τα πάνω καθώς το βουρτσάκι γλιστράει σε όλο το μήκος τους- με αυτό τον τρόπο θα δείχνουν μακριές σαν ψεύτικες!

2. Δεν εκμεταλλεύεστε την άκρη που έχει το βουρτσάκι

Η άκρη του μπορεί να είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες και να αποφύγετε τους κόμπους. Αυτό που συχνά προτείνουμε είναι: "Δοκιμάστε το κάθετα" γιατί πραγματικά με το βουρτσάκι σε αυτή τη θέση μπορείτε να δώσετε μήκος, διαχωρισμό και μάξιμουμ καμπύλη στις βλεφαρίδες. Η μάσκαρα They're Real! της Benefit έχει ένα ειδικά μελετημένο άκρο, με μικροσκοπικές τριχούλες, που επιτελεί ακριβώς αυτό το σκοπό και κάνει ακόμα πιο εύκολη την σωστή εφαρμογή της μάσκαρα.

3. Δεν χρησιμοποιείτε την κατάλληλη για σας φόρμουλα

Μια ελαφριά σύνθεση είναι σίγουρο πως δεν θα κολλάει τιςβλεφαρίδες μεταξύ τους, απλώνετε πιο εύκολα και "κρατάει" την καμπύλη τους. Αποφύγετε τις μάσκαρα που στο βουρτσάκι τους κάθεται μεγάλη ποσότητα προϊόντος γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα αποφύγετε τους κόμπους.

Διαβάστε ακόμα

Concealer: πώς θα το φορέσετε σωστά

Φτιάξτο μόνη σου: Γρήγορο scrub σώματος

«Περικοπές» στους πόρους