Christmas girls night! 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τις φίλες σου αν δεν έχετε κλείσει τίποτα

Τζένη Ντεμιράι
Christmas girls night! 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τις φίλες σου αν δεν έχετε κλείσει τίποτα

Αν δεν έχεις κανονίσει να πας σε κάποιο μαγαζί για να διασκεδάσεις την ημέρα των Χριστουγέννων, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και με άλλους τρόπους! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή παρέα!

Υπάρχουν οι οργανωτικοί που έχουν προγραμματίσει εδώ και εβδομάδες πως ακριβώς θα περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων. Υπάρχουμε, όμως, κι εμείς που δεν έχουμε κανονίσει τίποτα, αλλά θέλουμε να ζήσουμε με κάποιον τρόπο την μαγεία των Χριστουγέννων.

Κι αν στα δημοφιλή μαγαζιά και στα μπουζούκια δεν μπορείς να πας τελευταία στιγμή με τις κολλητές, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να κάνεις την ημέρα των Χριστουγέννων ξεχωριστή κι ας το αποφάσισες τελευταία στιγμή.

Για να σε βοηθήσουμε και να σε εμπνεύσουμε δημιουργήσαμε την παρακάτω λίστα, με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις ανήμερα των Χριστουγέννων αν δεν έχεις κλείσει τίποτα και πουθενά!

Cooking & Netflix!

Ποιος είπε ότι οι γιορτινές μέρες είναι μόνο για ποτά και ξενύχτια; Όταν έχεις καλή παρέα και αγάπη γύρω σου αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι αυτές τις ημέρες είναι λίγες παραπάνω στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτοί μπορεί να είναι η οικογένειά σου αλλά και οι κολλητές σου!

Ένας δημιουργικός τρόπος να διασκεδάσετε και να περάσετε μία ξεχωριστή βραδιά είναι να καλέσεις τις φίλες σου στο σπίτι σου, να φτιάξετε πίτσες ή ένα λαχταριστό σνακ με marshmallows και στη συνέχεια να το απολαύσετε βλέποντας μία χριστουγεννιάτικη ταινία.

Δες εδώ και εδώ τις λίστες μας με ταινίες που σου έχουμε προτείνει

pexels-nataliya-vaitkevich-6033615.jpg

Για να φτιάξετε ένα γρήγορο γλυκό με marshmallows, μπορείτε να βάλετε στη βάση ενός σκεύους (κατάλληλου για φούρνο) κουβερτούρα. Στη συνέχεια, πάνω από τη κουβερτούρα, μπορείτε να τοποθετήσετε τα marshmallows και σταγόνες κουβερτούρας. Βάζετε το σκεύος στον φούρνο και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο για να βουτήξετε μέσα μπισκότα και να το απολαύσετε!

Beauty & Relax Time!

Όσο μεγαλώνουμε, ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους μας μειώνεται, λόγω καθημερινών υποχρεώσεων και δουλειάς. Ο περιορισμένος χρόνος, όμως, δε σημαίνει ότι δε συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε η μία τη συντροφιά της άλλης!

Αυτή η off-duty μέρα, λοιπόν, είναι η τέλεια ευκαιρία να περάσουμε χρόνο μαζί και ταυτόχρονα να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, σε ένα βράδυ γεμάτο μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης, κρασί και χαλάρωση με μουσική στο σπίτι.

beauty-mask-(2).jpg

Βόλτα στο The Christmas Factory!

Ένα από τα μέρη που μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς για τα καλά ότι είναι Χριστούγεννα είναι φυσικά το The Christmas Factory, το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και μάντεψε; Έχει ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια!

Ένας χώρος γεμάτος εορταστική ατμόσφαιρα, ο οποίος θα σε κάνει να αισθανθείς ότι μπήκες σε ένα παραμυθένιο μέρος, γεμάτο καλικάντζαρους, φώτα και χρώματα!

Καλλιτεχνικές ανησυχίες!

Τι λες για λίγο κρασί και πολλή φαντασία γύρω από ένα τραπέζι με χρώματα και χειροτεχνίες; Μήπως να ξαναγίνετε παιδιά και να αρχίσετε να ζωγραφίζετε τα κεριά που περιμένουν να τα ανάψεις;

Ακόμα κι αν τα εικαστικά δεν ήταν ποτέ το φόρτε σου, αυτή η διαφορετική εμπειρία θα μείνει σίγουρα αξέχαστη και θα αποτελέσει μία από τις πιο τρυφερές στιγμές που θα έχετε μοιραστεί ποτέ με τις φίλες σου. Θα είναι σαν να είστε πάλι παιδιά και πολλές φορές στη ζωή έχουμε ανάγκη να νιώσουμε αυτή την ξεγνοιασιά που συνδέουμε με την παιδικότητα. Τα Χριστούγεννα είναι ιδανική στιγμή για να αισθανθείς αυτή την ξεγνοιασιά!

Κι αν δεν έχεις τα υλικά για αυτή την ιδέα, μπορείτε να δοκιμάστε να διακοσμήσετε κάποια ποτήρια, με τα οποία στη συνέχεια να απολαύσετε το ποτό σας!

Στο backround εννοείται ότι θα παίζει χριστουγεννιάτική μουσικη, η οποία θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Δες εδώ τη λίστα μας με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που δεν πρέπει να λείπουν από την playlist σου!

Πηγή κεντρικής εικόνας: pexels