H «Οικογενειακή Ανταλλαγή» και άλλες 4 χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα σε βάλουν σε γιορτινό mood

Τζένη Ντεμιράι
H «Οικογενειακή Ανταλλαγή» και άλλες 4 χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα σε βάλουν σε γιορτινό mood

Το Netflix «μύρισε» γιορτές και το εγχώριο top 5 είναι η επιβεβαίωση αφού έχει μόνο χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Και ενώ ήμουν σε mood για μία ταινία δράσης για να κλείσει δυναμικά το απόγευμα της Παρασκευής, το top 5 του Netflix μου θύμισε ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότερο, αφού 6 από τις 10 top επιλογές των Ελλήνων χρηστών της πλατφόρμας έχουν θέμα τα Χριστούγεννα!

Και κάπως έτσι, άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να δω -back to back- τις top 5 ταινίες της ημέρας!

xristougenna.jpg

Χριστουγεννιάτικο Catering

Η ταινία με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Catering» μάλλον θέλει να μας υπενθυμίσει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μόνο που αυτός που μαγειρεύει δεν είναι ένας γοητευτικός σεφ, αλλά μία επιχειρηματίας catering, η οποία όπως φαίνεται θα κλέψει την καρδιά του ανιψιού μίας πελάτισσάς της, η οποία της ζητά να αναλάβει το χριστουγεννιάτικο γκαλά ενός ιδρύματος.

Χριστούγεννα ως Συνήθως

Πώς μοιάζουν συνήθως τα Χριστούγεννα με την οικογένεια σου; Με εκείνους τους συγγενείς που δεν βλέπεστε πολύ συχνά αλλά έχουν το θάρρος να κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά και με εκείνους που βλέπεστε διαρκώς και όλο μαλώνετε;

Η κατάσταση για την Τέα, την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Χριστούγεννα ως Συνήθως», μάλλον, μοιάζει με την δεύτερη περίπτωση, αφού η γνωριμία του αρραβωνιαστικού της, Τζας, με την οικογένειά της μάλλον δε θα πάει πολύ καλά.

Η πηγή του «κακού»; Οι ινδικές ρίζες του Τζας, οι οποίες αναμένεται να συγκρουστούν με τις νορβηγικές παραδόσεις που ακολουθεί πιστά η οικογένεια της.

Οικογενειακή Ανταλλαγή

Τι γίνεται όταν οι γονείς δεν μπορούν να δείξουν κατανόηση στις ανησυχίες των έφηβων παιδιών τους και τα παιδιά δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η γονεϊκότητα δεν έχει οδηγίες προς ναυτιλλόμενους; Αν είναι Χριστούγεννα, δεν είναι απίθανο μία μάγισσα να αλλάξει τα σώματα των γονιών με αυτά των παιδιών.

Χριστούγεννα στο B&B

Μία ακόμα ιστορία έρωτα την περίοδο των Χριστουγέννων, η οποία φέρνει στο προσκήνιο μία blogger που βοηθά τους ιδιοκτήτες ενός μοτέλ μία μικρής πόλης και γνωρίζει τον γιο τους, ο οποίος φυσικά και είναι κούκλος και φυσικά θα τον ερωτευτεί!

Μία πινελιά Χριστουγέννων

Ο έρωτας σίγουρα μπορεί να κάνει την περίοδο των γιορτών ακόμα πιο μαγευτική! Αυτό ακριβώς γίνεται στην ταινία «Μια Πινελιά Χριστούγεννα», αφού μία σεφ έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την αληθινή αγάπη όταν ένας πίνακας που πέταξε τραβά την προσοχή ενός διάσημου εικονογράφου που βρίσκεται στην πόλη για τις γιορτές.