Χαμός με το νέο trailer του Fast X: Αγριεμένος ο νέος αντίπαλος και εκατοντάδες εκατομμύρια τα views

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Χαμός με το νέο trailer του Fast X: Αγριεμένος ο νέος αντίπαλος και εκατοντάδες εκατομμύρια τα views

Η οικογένεια του Fast and Furious έχει τον Jason Momoa ως νέο δυνατό αντίπαλο και το trailer του Fast X μαζεύει πάνω από εκατοντάδες εκατομμύρια views σε λίγες μόνο μέρες.

Το "Fast X", η νέα προσθήκη στη γκαζιάρικη σειρά ταινιών Fast & Furious, έχει νέο trailer, στο οποίο εμφανίζεται ένα νέος, θυμωμένος και άκρως απειλητικός αντίπαλος. Όχι μόνο αυτό, αλλά πρώτο αυτό κλιπ μάζεψε πάνω από 250 εκατομμύρια views σε λίγες μόνο μέρες από την κυκλοφορία του.

Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το 2023

Fast X: Ο Dominic Toretto θα μάθει πώς είναι όντως να φοβάται

Στο "Fast X" όπως βλέπουμε και στο trailer, την εμφάνισή του θα κάνει ένας θυμωμένος και αγριεμένος Jason Momoa, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να κάνει τον Dominic Toretto του Vin Diesel να νιώσει το πετσί του την έννοια του φόβου.

Μπορεί μέχρι τώρα η οικογένεια του Dom να έχει νικήσει κάθε εξωφρενικό εμπόδιο και παρανοϊκή απειλή. Τώρα όμως φαίνεται ότι θα έρθει αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο και πιο θανατηφόρο της αντίπαλο: ο Dante Reyes (Jason Momoa) είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του, να διαλύσει την οικογένεια και να κάνει τον Dom χάσει κάθε τι που αγαπάει.

Jason Momoa σε Vin Diesel: Πώς θα διαλέξεις αυτούς που θα σώσεις;

Στην ταινία "Fast Five" του 2011, η ομάδα του Dom θα διαλύσει την εγκληματική αυτοκρατορία του Hernan Reyes, αλλά και τον ίδιο. Αυτό που αγνοούσε όμως είναι πως ο γιος του ήταν μάρτυρας σε αυτήν την αιματηρή αναμέτρηση και εδώ και 12 χρόνια ετοιμάζει την εκδίκησή του.

Ο Jason Momοα μάλιστα είχε δηλώσει για τον ρόλο του πως πρόκειται για έναν "σαδιστή" χαρακτήρα με πολλά άλυτα ναρκισσιστικά θέματα.

https://www.instagram.com/p/CnAZ6lXS-Ub

Fast X: Εκατοντάδες εκατομμύρια views σε 3 μόλις μέρες

"Let's race!" φωνάζει ο Dominic Toretto στο πρώτο επίσημο trailer του "Fast X", το οποίο ήρθε στην αποκορύφωση μια έντονης προωθητικής στρατηγικής της Universal, με το στούντιο να λανσάρει μια σειρά από "Legacy" trailer με τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά και την πορεία του μέχρι τώρα.

Δράμα, έρωτας, μανία; Αποκαλύφθηκε η πρώτη εικόνα της Lady Gaga για το sequel του Joker

Το trailer του "Fast X" όμως που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Bowl, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 295 εκατομμύρια views στις πρώτες 72 ώρες από την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με την Universal που μίλησε στο Variety, το trailer κυκλοφόρησε σε σχεδόν όλα τα digital μέσα πέρα από την τηλεόραση και οι προβολές μετρήθηκαν από όλες τις πλατφόρμες: το Instagram που αποτέλεσε το 30% των συνολικών views, το TikTok με το 25%, το Facebook με το 22%, το YouTube με το 18% και το Twitter με το 6%.

fast-x-greek-poster.jpg

Το "Fast X" είναι η 10η ταινία στο franchise του Fast & Furious και θα αποτελεί το πρώτο μέρος του φινάλε, θα είναι δηλαδή η προτελευταία προσθήκη αφού μετά από 11 ταινίες θα ολοκληρωθεί η ιστορία του Dom και της οικογένειάς του. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Louis Leterrier, με σενάριο των Justin Lin, Zach Dean και Dan Mazeau. Το cast που θα δει τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Charlize Theron, Jason Statham, John Cena και Tyrese Gibson να επιστρέφουν, και τους Brie Larson, Rita Moreno και Jason Momoa να πρωτοεμφανίζονται.

Το "Fast X" θα το δούμε στις 18 Μαΐου στις ελληνικές αίθουσες.

Τα 14 ντοκιμαντέρ που ανυπομονούμε να δούμε στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης