Η Jennifer Lopez επιστρέφει αλλά το κοινό είναι διχασμένο μετά το sneak peek της ταινίας «Atlas»

Τζένη Ντεμιράι
Η Jennifer Lopez επιστρέφει αλλά το κοινό είναι διχασμένο μετά το sneak peek της ταινίας «Atlas»

Πολλοί ήταν και εκείνοι που έκριναν ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν αυτό που θα περίμεναν.

Το Netflix παρουσίασε ένα ακόμα trailer που χαρακτηρίζεται ως «sneak peek» για την ταινία «Atlas», στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez. Πρόκειται να την παρακολουθήσουμε στο Netflix από τις 24 Μαΐου.

Θέλοντας να αυξήσει την αγωνία όσων αγαπούν τις sci-fi ταινίες, το Netflix κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο μέσω του οποίου έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερες εικόνες από την ταινία.

Η Jennifer Lopez «είναι μία άλλη» στο teaser της ταινίας «Atlas» και το κοινό την έχει ήδη λατρέψει

Το νέο trailer για την νέα ταινία της Jennifer Lopez

Το «Atlas» διαδραματίζεται σε ένα ζοφερό μέλλον, όπου ένας στρατιώτης A.I. έχει αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί ο πόλεμος είναι να τερματιστεί η ανθρωπότητα. Η Lopez υποδύεται μία αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην Α.Ι., η οποία αναλαμβάνει την αποστολή να συλλάβει ένα αποστάτη ρομπότ. Όταν τα σχέδια πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την Τεχνητή Νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στις 4/05 και μέσα σε 1:41 λεπτά επιχειρεί να μας ταξιδέψει στην ουσία της ταινίας αλλά και να μας δώσει μία ιδέα από την αλληλεπίδραση που έχει η Atlas με το AI ρομπότ, τον Smith, τον οποίο προσπαθεί να ελέγξει, αλλά, γρήγορα, όπως φαίνεται, καταλήγει να τον εμπιστευτεί.

Συμμετέχουν οι Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla, & Mark Strong.

Διχασμένο το κοινό λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας «Atlas»

Τα σχόλια του κοινού για το τελευταίο trailer της ταινίας ήταν ανάμεικτα. Υπήρξαν αρκετοί που θέλησαν να εκφράσουν ότι ανυπομονούν να έρθει η στιγμή που θα έχουν την ευκαιρία να την δουν επειδή είναι λάτρεις των ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Πολλοί ήταν και εκείνοι, όμως, που έκριναν ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν αυτό που θα περίμεναν. Κάποιοι από αυτούς θεώρησαν ότι τα στοιχεία που γίνονται φανερά είναι σαν να μαρτυρούν την υπόθεση ολόκληρης της ταινίας, ενώ άλλοι έκριναν ότι στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο trailer δεν έδωσε καμία ουσιαστική πληροφορία, αφού αναφέρθηκε μονάχα στη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Atlas και τον Smith. «Αυτή είναι η υπόθεση δηλαδή;», σχολίασε κάποιος, φανερά απογοητευμένος.

Δες στην παρακάτω gallery μερικά από τα σχόλια του κοινού για την ταινία «Atlas»

Ο Ben Affleck δίνει το παρών ακόμα και σε άδεια γήπεδα για να στηρίξει την Jennifer Lopez

Πηγή κεντρικής εικόνας: Netflix