Η Jennifer Aniston αναπολεί τη «μαγεία» της 1ης σεζόν από τα Φιλαράκια, 30 χρόνια μετά

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Aniston αναπολεί τη «μαγεία» της 1ης σεζόν από τα Φιλαράκια, 30 χρόνια μετά

Tα 50 του χρόνια γιορτάζει το αμερικάνικο περιοδικό People και δεν θα μπορούσαν να μην γιορτάσουν με την πιο iconic 55άχρονη. Με ένα βίντεο, ένα εξώφυλλο και μια εξομολόγηση καρδιάς από ξεχωριστούς celebs, ανάμεσά τους; Φυσικά και η Jennifer Aniston!

50 χρόνια People USA και το νέο επετειακό εξώφυλλο – βίντεο (μαζί με τα άλλα δύο celeb εξώφυλλα) φιλοξενεί μεταξύ άλλων και την Jennifer Aniston. Η 55χρονη ηθοποιός μίλησε στο ξεχωριστό αυτό τεύχος και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τα τριάντα χρόνια από την πρώτη σεζόν από Τα Φιλαράκια.

https://www.instagram.com/p/C5lQX-HO76p/

Η Aniston που υποδύθηκε την Rachel Green για δέκα σεζόν, θυμήθηκε μια από τις πρώτες φωτογραφήσεις που έκανε με τα Φιλαράκια στην πρώτη σεζόν.

«Θυμάμαι να κρατάμε ένα χαρτί που δεν ξέραμε τι γράφει αλλά είχαμε τέτοιο ενθουσιασμό. Ήταν ατόφια μαγεία. Τίποτα άλλο δεν είχε περισσότερο ενδιαφέρον, ήταν ό,τι καλύτερο»!

Όλες οι φορές που η Jennifer Aniston μάς απέδειξε πόσο Αναστασάκη είναι

https://www.instagram.com/p/C5lYT76OVCj/

Το 2024 είναι η χρονιά που τα τηλεοπτικά Φιλαράκια θα συμπληρώσουν 30 χρόνια στις οθόνες μας και μετρούν μια μεγάλη απώλεια, εκείνη του Matthew Perry. H Άνιστον θυμάται έντονα και την πρώτη φορά στα στούντιο της Warner Bros. Studios στο Burbank της California.

«Θυμάμαι να φτάνω στο στούντιο και ήταν όλα μαγικά, οι άνθρωποι τους οποίους συνάντησα, η σειρά στην οποία ήμουν τυχερή να συμμετάσχω, που άγγιξε τόσο κόσμο που συνεχίζει να αγγίζει κόσμο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

videoframe_3159.png

Το πιο σημαντικό πάντως για την Aniston, για την πορεία της όλες τις δεκαετίες, είναι για τη Jen η υπομονή που έμαθε να έχει, ο σεβασμός για τους υπόλοιπους ηθοποιούς και το να λέει την αλήθεια.

https://www.instagram.com/reel/C5lOkk3OBnc/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το τελευταίο διάστημα η Jen θυμήθηκε τα Φιλαράκια. Μιλώντας στο The Wall Street Journal το 2023, η Aniston θυμήθηκε την εποχή που πέρασε από κάστινγκ για τη σειρά.

«Έκανα audition και το ήθελα απεγνωσμένα, τα έδωσα όλα και γύρισα σπίτι, ήταν 2 τη νύχτα της ίδιας ημέρας όταν μου τηλεφώνησαν ότι πήρα τη δουλειά», είπε η Jen η οποία και στο Pop Sugar τον Απρίλιο του 2023 είχε αποκαλύψει πως με τον πρώτο μισθό από τα Φιλαράκια πήρε το πρώτο της αυτοκίνητο.

Πότε κατάλαβε πως θα γίνει ηθοποιός;

«Όταν ήμουν στη σκηνή του σχολείου, 11 ετών, υποδυόμουν τον αρχάγγελο, από εκείνη τη στιγμή μπήκε το μικρόβιο μέσα μου».

Τι ένιωσε όταν το 2012 απέκτησε το δικό της αστέρι στη λεωφόρο της δόξας:

«Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα, ακόμα έχω το φόρεμα εκείνο, έχω σχεδόν όλα μου τα ρούχα».

Ο αγαπημένος Matty της Jen

https://www.instagram.com/p/Czq8K4DMOMQ/

Η Aniston έκανε την ανάρτηση που όλοι περιμέναμε & έδειξε τη σχέση που είχε με τον Perry με ένα SMS

H Jennifer Aniston αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει δημόσια για τον θάνατο του Matthew Perry, αναρτώντας ένα βαθιά αληθινό και συγκινητικό κείμενο για τον αδερφό που έχασε ξαφνικά και την έκανε πάντα να γελά.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε δύο εικόνες και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με αυτά μοιράστηκε με ολόκληρο τον πλανήτη τις σκέψεις και τα συναισθήματα που την έχουν κατακλείσει τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τον ξαφνικό χαμό του Matthew Perry στις 28 Οκτωβρίου 2023.

«Ωχ, αυτό Πονάει πολύ... Το να πρέπει να πω αντίο στον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων. Κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης.“

Το να μπορείς να παραμείνεις σ’ αυτήν την κατάσταση θλίψης, σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας, των 6 μας. Ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε και που άλλαξε για πάντα αυτό που ήμασταν και την πορεία μας.

Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το γέλιο νόμιζε ότι θα πεθάνει. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κοιτούσα τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε. Γελούσαμε και κλαίγαμε και μετά ξαναγελούσαμε. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα».

«Matty, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και δεν πονάς πια. Σου μιλάω κάθε μέρα…

Ξεκουράσου αδελφούλη. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…».