Ο Ben Affleck δίνει το παρών ακόμα και σε άδεια γήπεδα για να στηρίξει την Jennifer Lopez

Τζένη Ντεμιράι
Ο Ben Affleck δίνει το παρών ακόμα και σε άδεια γήπεδα για να στηρίξει την Jennifer Lopez
Invision

Ο Ben Affleck έχει κερδίσει δίκαια τον τίτλο του Νο1 fan της Jennifer Lopez.

Ο Ben Affleck πήγε από το Texas στη Νέα Υόρκη για να δει μία εμφάνιση της Jennifer Lopez. Δεν έθεσε ως δικαιολογία ότι είχε δουλειά στο Texas (που είχε) ούτε ότι την έχει δει πολλές φορές πάνω στη σκηνή (που την έχει δει). Ήταν εκεί στο Global Citizen Live για να τη στηρίξει σε μία περίοδο που οι συναυλίες της ακυρώνονται.

Η Jennifer Lopez «είναι μία άλλη» στο teaser της ταινίας «Atlas» και το κοινό την έχει ήδη λατρέψει

LA Premiere of
Ben Affleck, left, and Jennifer Lopez arrive at the Los Angeles premiere of "The Mother," Wednesday, May 10, 2023, at Westwood Regency Village Theater. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Γιατί, αλήθεια, πότε έχεις την ανάγκη να σε υποστηρίξουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι; Όταν έχεις τις μαύρες σου και δυσκολεύεσαι να συνειδητοποιήσεις την πραγματική διάσταση των γεγονότων που εξελίσσονται γύρω σου ή όταν θες να γιορτάσεις τις μεγάλες επιτυχίες σου;

Συνήθιζα πάντα να πιστεύω πως όσοι νοιάζονται πραγματικά για εμάς θα φανούν από τις αντιδράσεις που θα έχουν στις στιγμές ευτυχίας μας, ειδικά όταν η δική τους ευτυχία απέχει λίγο παραπάνω από όσο θα ήθελαν για να την αγγίξουν. Θεωρούσα πάντοτε ότι στις άσχημες στιγμές της ζωής είναι πιθανότερο να βρεθεί κάποιος και να μας βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι σε μία εποχή με πλήρη έλλειψη ενσυναίσθησης δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος να σε υποστηρίξει σε δύσκολες στιγμές. Όταν, λοιπόν, βρίσκονται στον δρόμο μας τέτοιοι άνθρωποι αξίζει όσο τίποτα άλλο να φροντίζουμε να τους έχουμε στη ζωή μας.

Η J.Lo αποκάλυψε πως ο Affleck είχε τα ερωτικά τους γράμματα όσο ήταν παντρεμένος με την Garner

LA Premiere of
Ben Affleck, left, and Jennifer Lopez arrive at the premiere of "This Is Me... Now: A Love Story" on Tuesday, Feb. 13, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Αυτό φαίνεται να έχει αντιληφθεί και η Jennifer Lopez για τον Ben Affleck, ο οποίος βρήκε έναν ακόμα τρόπο να της δείξει ότι την υποστηρίζει σε κάθε της σωστό ή λάθος βήμα.

Ο Ben Affleck είναι εκεί όταν πρέπει

Ο Ben Affleck έχει κερδίσει τον τίτλο του Νο1 fan της Jennifer Lopez. Βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα στην υποκριτική αλλά και την μουσική. Είναι εκείνος που θα την καθησυχάσει τις στιγμές που χάνει την πίστη στον εαυτό της και τις ικανότητες της. Είναι εκείνος που της υπενθυμίζει την αξία της, όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

«Έλεγα πως “δεν γράφω, δεν κάνω αυτό”. Κι εκείνος έλεγε “το κάνεις, σκηνοθετείς, είσαι παραγωγός, χορογραφείς, κάνεις τα πάντα. Ξεκίνα να το συνειδητοποιείς αυτό, ξεκίνα να αποδέχεσαι σίγα σιγά ποια είσαι"», τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους η J.Lo., σύμφωνα με το People, αναφερόμενη στην υποστήριξη του Ben Affleck.

LA Premiere of

Πηγή: AP

Invision

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, ο ηθοποιός βρήκε ακόμα μία αφορμή για να εκφράσει την θερμή υποστήριξή του στην Jennifer Lopez, δίνοντας το παρών στην εμφάνιση της αγαπημένης του στο Global Citizen Live στη Νέα Υόρκη.

«Η Jennifer και ο Ben ήταν χωριστά για λίγες ημέρες αυτή την εβδομάδα. Συναντήθηκαν ξανά στη Νέα Υόρκη εχθές», αναφέρει στο People μία πηγή και προσθέτει πως «ο Ben ήθελε να σταθεί στο πλευρό της και να συμμετέχει στο event. Είδε την εμφάνισή της. Είναι πάντα υποστηρικτικός ο ένας με τον άλλον».

Ο Ben χρειάζεται να βρίσκεται στο Texas για γυρίσματα αυτή την εβδομάδα, όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να σταθεί στο πλευρό της 52χρονης αγαπημένης του και αυτό είναι που θα έπρεπε να σκεφτεί κάθε σύντροφος που βάζει σε προτεραιότητα τη σχέση του.

Η Jennifer Lopez εξομολογήθηκε ότι δεν έλαβε την αγάπη που ήθελε από τους γονείς της καθώς μεγάλωνε

Τα άδεια γήπεδα στις συναυλίες της Jennifer Lopez και οι ακυρώσεις

H Jennifer Lopez βιώνει μία δύσκολη περίοδο στην επαγγελματική της ζωή. Μπορεί να κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «This is me… Now» μετά από 22 χρόνια και να συνοδεύτηκε από την ταινία-ντοκιμαντέρ «This is me… Now: A Love Story», ωστόσο, μέσα Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι ακυρώνονται επτά ημερομηνίες του tour της στη Βόρεια Αμερική, το οποίο έχει στόχο να προωθήσει το νέο της βήμα στη βιομηχανία της μουσικής.

Ενώ έχουν προγραμματιστεί 30 συναυλίες, ο μεγαλύτερος αριθμός των εισιτηρίων δεν έχει πουληθεί και οι περισσότερες ημερομηνίες φαίνεται ότι μένουν με μισοάδεια γήπεδα, σύμφωνα με το Ticketmaster.com.

Η χαμηλή ζήτηση φαίνεται ότι οδήγησε στην ακύρωση επτά συναυλιών στα Cleveland, Nashville, Raleigh, Atlanta, Tampa, Νέα Ορλεάνη και Houston.

Οι εξελίξεις με το tour της αλλά και η επικριτική στάση απέναντι στην ταινία «This is me… Now: A Love Story» δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στην υποστήριξη του Ben Affleck.

Η θυσία που έκανε ο Ben Affleck για χάρη της Jennifer Lopez αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP