Το άστοχο αστείο για τα παιδιά της Kardashian δείχνει ότι το The Roast of Tom Brady ήταν κακή ιδέα

Τζένη Ντεμιράι
Το άστοχο αστείο για τα παιδιά της Kardashian δείχνει ότι το The Roast of Tom Brady ήταν κακή ιδέα
Invision

Το άστοχο αστείο στην Kim Kardashian στάθηκε στο επίκεντρο του «The Roast of Tom Brady».

Το «The Roast of Tom Brady», γνωστό και ως «The Greatest Roast of All Time: Tom Brady», είναι ένα αφιέρωμα στη φαρσοκωμωδία που προβλήθηκε στο Netflix, με σκοπό να «κράξει» ανελέητα τον Tom Brady, που αγωνίζεται για 23η σεζόν στο NFL.

Στο επίκεντρο του προγράμματος που προβλήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ κωμωδίας «Netflix is a Joke» στις 5 Μαΐου βρίσκεται ο Tom Brady, ο οποίος δέχεται «προσβολές» από τον Kevin Hart και τον Jeff Ross. Στην πραγματικότητα, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Λος Άντζελες με όπλο το χιούμορ και σκοπό να ειπωθούν «τα χειρότερα» για τον θρύλο του NFL.

Η Jenna Ortega επιστρέφει ως «Wednesday», ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την 2η σεζόν

Το άστοχο αστείο στην Kim Kardashian που στάθηκε στο επίκεντρο του «The Roast of Tom Brady»

Κατά τη διάρκεια του show φαίνεται ότι ειπώθηκαν αρκετά άκομψα αστεία, τα οποία στην πραγματικότητα δεν είχαν στόχο τον Tom Brady αλλά ανθρώπους του περιβάλλοντος του ή και καλεσμένους που βρέθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη εκπομπή.

Το άκομψο αστείο που συζητήθηκε περισσότερο ήταν εκείνο που σχετίζεται με τα παιδιά της Kim Kardashian και τον Kanye West.

Συγκεκριμένα, η κωμικός Nikki Glaser έμεινε έκπληκτη από όσα είπε ο Tom Brady στην Kim Kardashian, παραδεχόμενη ότι σοκαρίστηκε από την έκταση του αστείου του θρύλου του NFL.

Η Kardashian, ήταν καλεσμένη έκπληξη στην εκδήλωση και αντιμετώπισε εχθρική υποδοχή από το κοινό, πριν ξεκινήσει να μιλά με κάποιες σπόντες που στόχευαν τον Brady. Αντιδρώντας στις αιχμές της, ο Brady ανταπέδωσε με ένα παιχνιδιάρικο «πείραγμα» που αφορούσε τον Kanye West και τα παιδιά της.

Ο Brady αστειεύτηκε λέγοντας: «Kim Kardashian, σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ. Ξέρω ότι η Kim ήταν τρομοκρατημένη που ήταν εδώ απόψε - όχι εξαιτίας αυτού, αλλά επειδή τα παιδιά της είναι στο σπίτι με τον μπαμπά τους...».

Η σχέση της Kardashian με τον Kanye West, με τον οποίο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έχει γίνει αντικείμενο πολλών σχολιασμών.

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε την κοινή κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους, North, Saint, Chicago και Psalm, μετά τον χωρισμό τους το 2022, αν και ο Kanye φαίνεται ότι αρχικά διαμαρτυρόταν θεωρώντας ότι δεν είχε αρκετό χρόνο με τα παιδιά.

Τη στιγμή που ο Brady πέταξε το «αστείο» για την Kim, ο φακός έκανε κοντινό σε εκείνη, δείχνοντάς τη να κουνά το κεφάλι της με δυσπιστία, ενώ στο πλήθος κυκλοφορούσαν μουρμούρες και το είδωλο του NFL προσπάθησε να το ελαφρύνει το κλίμα με ένα γέλιο.

Η πραγματική Martha από το «Baby Reindeer» έπεσε και η ίδια θύμα stalking στη μετά Netflix εποχή

Μήπως το «Κράξιμο στον Tom Brady» δεν ήταν καλή ιδέα;

Η Kim δεν ήταν η μόνη γυναίκα που φάνηκε να μένει δυσαρεστημένη από τα αστεία που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του «The Roast of Tom Brady».

Η Gisele Bündchen, πρώην σύζυγος του Gisele Bündchen, φέρεται να ήταν εξοργισμένη. Ένας εσωτερικός συνεργάτης μετέφερε στο Entertainment Tonight: «Η Gisele αναστατώθηκε και πληγώθηκε από μερικά από τα αστεία που αφορούσαν την ίδια, τη σχέση της με τον Joaquim [Valente] και τον γάμο της με τον Tom κατά τη διάρκεια του Roast».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP